IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
160 , 00 kr.
200 , 00 kr.
Danskbogen til social- og sundhedselever

Danskbogen til social- og sundhedselever

Gads Forlag

Danskbogen er til social- og sundhedselever er til social- og sundhedshjælpere eller -assistenter. I 2. udgave af bogen er alle kapitler revideret og ajourført. Der er indsat QR-koder og links, som fører direkte til det relevante supplerende materiale på bogens hjemmeside.

2. udgave af bogen er på samme måde som første udgave delt i to dele. Den første del drejer sig om kommunikation, hvor der skal arbejdes med strategier for at lytte, tale og skrive.

I anden del er tekstarbejdet centralt, dvs. det omhandler læsning og analyse af relevante tekster. Eleven indføres i teksten og kan skabe sig et overblik for dernæst at forstå teksten og forstå, hvordan den bruges. Bagerst i bogen findes analysemodeller.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
01. jul. 2015

ISBN:
9788712050803
Udgave: 2 Fag: Dansk Niveau: C Uddannelse: EUD,EUX Forlag: Praxis
200 , 00 kr.
160 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx