IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
149 , 00 kr.
186 , 25 kr.
Aircondition og klimaanlæg

Aircondition og klimaanlæg

Dette hæfte beskriver virkemåde og opbygning af aircondition og klimaanlæg til køretøjer. De anvendte kølemidler har forskellige miljømæssige påvirkninger, derfor er arbejdet med disse underlagt en række love og regler – de vigtigste gennemgås. Der er et større afsnit om service, diagnose og fejlfinding på klimaanlæg. Hæftet indeholder teoriopgaver og oplæg til praktisk opgave. 

Mekanikere i alle afskygninger – personvogn, lastvogn, entreprenør- og landbrug – vil få stor gavn af hæftet, både på EUD og i efteruddannelserne. Hæftet dækker de obligatoriske fag på personvognsmekanikeruddannelsens hovedforløb samt på alle efteruddannelseskurser i emnet aircondition.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Bogen Aircondition og klimaanlæg, ser måske ikke ud af så meget, men alligevel indeholder den en masse rigtig god information. Opbygningen er meget stringent i sin form. Samtlige illustrationer, fotos, tekniske tegninger, kurver og grafer befinder sig på sidernes øverste halvdel.
  Motormagasinet
  Vælg format
  På lager
  Udg. dato:
  01. jul. 2012

  ISBN:
  9788770823494
  Udgave: 1 Fag: Personvognsmekaniker Niveau: Hovedforløb Uddannelse: EUD,EUX Forlag: Praxis Redaktør: Michael B. Hansen
  186 , 25 kr.
  149 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Bogen Aircondition og klimaanlæg, ser måske ikke ud af så meget, men alligevel indeholder den en masse rigtig god information. Opbygningen er meget stringent i sin form. Samtlige illustrationer, fotos, tekniske tegninger, kurver og grafer befinder sig på sidernes øverste halvdel. Lige under finder man den forklarende tekst ...Den form for opbygning er meget pædagogisk, og man er aldrig i tvivl om, hvor man skal finde det og hvor der skal nærlæses..."
   Motormagasinet
   Feltgruppe

   Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

   Modtag seneste nyt direkte i indbakken

    

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

    

   ja tak!

    
    
    
    
    
    
   v1.0.0-prx
   Praxis

   Køb læremidler og find Masterclasses mm.

   Fortsæt som:

   Privat

   For privatkunder og studerende.

   Du får vist priser inkl. moms.

   Fortsæt som privat
   Institurion

   For institutioner og virksomheder.

   Du får vist priser ekskl. moms.

   Fortsæt som institution

   Tilgå dine onlinematerialer

   PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
   JEG HANDLER SOM
   Privat
   Institution