IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
140 , 00 kr.
175 , 00 kr.
Aircondition og klimaanlæg

Aircondition og klimaanlæg

Dette hæfte beskriver virkemåde og opbygning af aircondition og klimaanlæg til køretøjer. De anvendte kølemidler har forskellige miljømæssige påvirkninger, derfor er arbejdet med disse underlagt en række love og regler – de vigtigste gennemgås. Der er et større afsnit om service, diagnose og fejlfinding på klimaanlæg. Hæftet indeholder teoriopgaver og oplæg til praktisk opgave. 

Mekanikere i alle afskygninger – personvogn, lastvogn, entreprenør- og landbrug – vil få stor gavn af hæftet, både på EUD og i efteruddannelserne. Hæftet dækker de obligatoriske fag på personvognsmekanikeruddannelsens hovedforløb samt på alle efteruddannelseskurser i emnet aircondition.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Bogen Aircondition og klimaanlæg, ser måske ikke ud af så meget, men alligevel indeholder den en masse rigtig god information. Opbygningen er meget stringent i sin form. Samtlige illustrationer, fotos, tekniske tegninger, kurver og grafer befinder sig på sidernes øverste halvdel.
  Motormagasinet
  Vælg format
  På lager
  Udg. dato:
  01. jul. 2012

  ISBN:
  9788770823494
  Udgave: 1 Fag: Lastvognsmekaniker, Personvognsmekaniker, Teknologi, byggeri og transport Niveau: Hovedforløb Uddannelse: EUD,EUX Forlag: Praxis
  175 , 00 kr.
  140 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Bogen Aircondition og klimaanlæg, ser måske ikke ud af så meget, men alligevel indeholder den en masse rigtig god information. Opbygningen er meget stringent i sin form. Samtlige illustrationer, fotos, tekniske tegninger, kurver og grafer befinder sig på sidernes øverste halvdel. Lige under finder man den forklarende tekst ...Den form for opbygning er meget pædagogisk, og man er aldrig i tvivl om, hvor man skal finde det og hvor der skal nærlæses..."
   Motormagasinet
   Feltgruppe

   Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

    
    
    
    
    
    
   v1.0.0-prx

   Jeg handler som

   Privat

   • For privatkunder og studerende.
   • Du får vist priser inkl. moms.

   Institution

   • For institutioner og virksomheder.
   • Du får vist priser ekskl. moms.
   JEG HANDLER SOM
   Privat
   Institution