IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
78 , 00 kr.
97 , 50 kr.
Stavning 1a til dansk som andetsprog

Stavning 1a til dansk som andetsprog

og til alle som ønsker sikker stavning

For at blive god til at stave er det nødvendigt at kunne udnytte skriftens lydprincip. Da udtale af ord og enkeltlyde ofte er et stort problem for elever og kursister med DSA, er materialet lydbaseret, så kursisten/eleven kan høre udtalen af målord. Dermed kan kursisten/eleven øve sig i at lytte sig til stavemåder og styrke den lydrette stavning. Samtidig arbejdes med morfologisk stavning, der med sit fokus på genkendelse af orddele er det andet vigtige element i stavning.

Alle ord, sætninger og tekster er indtalt til fri download. Det betyder at man selv kan sidde med øvelserne og lytte til sætninger og målord i sit eget tempo.

I Stavning 1a  tages der hul på den lydrette stavning med fokus på vokalerne, og kursisterne får her et solidt udgangspunkt for tilegnelsen af de følgende stavetrin. At kunne skelne vokallyde er en vigtig forudsætning for at mestre denne første lydrette stavning, og erfaringsmæssigt volder vokalerne stadig problemer for mange kursister med dansk som andetsprog.

Materialet følger staveudviklingstrinene og målene for stavning på FVU.

Se også Stavning 1b til dansk som andetsprog

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
40 sider
Udg. dato:
05. feb. 2020

ISBN:
9788757138702
Udgave: 1 Fag: Dansk som andetsprog Niveau: Voksenhenvendt Forlag: Praxis Redaktør: Helene Deden
97 , 50 kr.
78 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx