Persondatapolitik

Persondatapolitik

Her kan du læse, hvad vi gør med dine personlige oplysninger (persondatapolitik).

Når du indgår en købsaftale med os via webshoppen

For at du kan indgå en købsaftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: 

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse.

Betales købet med kreditkort eller debetkort, anmodes om kortoplysninger.

Køber du på vegne af en virksomhed, gemmer vi oplysninger om din tilknytning til virksomheden, virksomhedsnavn, adresse, CVR-nummer samt EAN-nummer på virksomheden.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Praxis Forlag A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Opbevaringen sker for at kunne ekspedere og levere varen til dig samt for at overholde lovgivningen. Vi registrerer ikke mere, end der er behov for.  

Vi videregiver de ovennævnte personoplysninger til vores samarbejdspartnere for at kunne levere varen til dig. Vores samarbejdspartnere omfatter bl.a. PostNord og Rex Spedition. 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til praxis.dk videregives eller sælges ikke videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev

Vi behandler din e-mailadresse og oplysningerne hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os. Dette kan du gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails.

Hvad siger du ja til, når du tilmelder dig til at modtage nyhedsbreve fra praxis.dk?
Praxis registrerer kun navn og e-mailadresse og hvilke områder du vil modtage nyhedsbreve om ved tilmeldingen. Disse oplysninger bruges til at udsende nyhedsbrevene.

Vi registrerer oplysninger om nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes, og om der klikkes på links. Det gør vi for at optimere vores service. Oplysningerne bruges endvidere i anonymiseret form til statistiske formål.

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi sikrer mod, at dine oplysninger misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Vi opbevarer og behandler oplysningerne, så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev”-linket, som findes i bunden af nyhedsbrevene.

Når du har frameldt dig, modtager du en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev. Herefter slettes din e-mail adresse i modtagerlisten af nyhedsbrevet.

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger, kan du til enhver tid ændre disse ved at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen.

Du kan til enhver tid anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger der behandles om dig. Du har også ret til at klage til Datatilsynet, hvis du mener, at vi behandler dine oplysninger i strid med databeskyttelseslovgivningen.

Når du har udfyldt en kontaktformular

Når du benytter en kontaktformular på vores hjemmeside, behandler vi de angivne personoplysninger med det formål at kunne vende tilbage på henvendelsen. Det vil sige, at har du fx udfyldt en formular til bestilling af et vurderingseksemplar, opbevares dine oplysninger med det formål at kunne kontakte dig omkring det specifikke produkt.

Når du tilmelder dig et fysisk arrangement eller et online webinar

Ved tilmelding til et fysisk arrangement (via kontaktformular) eller et online webinar, behandler vi de angivne personoplysninger med det formål at registrere tilmeldte og med det formål at sende e-mails med servicebeskeder om arrangementet/webinaret op til og umiddelbart efter afholdelsen.

Praxis Forlag A/S anvender databehandlere i EØS som underleverandører, og dine data vil kunne blive overført til disse underleverandører. Aktuelt anvender Praxis Forlag A/S: Zitcom. 

Direktøren og de ansatte hos Praxis Forlag A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig, hvis de er nødvendige for de ansattes varetagelse af deres arbejdsopgaver. Den dataansvarlige på praxis.dk er Praxis Forlag A/S. 

Som registreret hos Praxis Forlag A/S har du altid ret til: 

  • at modtage oplysning om behandling af dine personoplysninger.
  • indsigt i dine personoplysninger.  
  • at få oplysningerne berigtiget.
  • at få oplysningerne slettet.
  • at flytte dine personoplysninger til en anden dataansvarlig.
  • at klage til Datatilsynet, hvis du mener, at vi behandler oplysningerne i strid med databeskyttelseslovgivningen.

Henvendelse i forbindelse med ovenstående rettes til Praxis Forlag A/S via e-mail: info@praxis.dk eller tlf. +45 6315 1700.

Når du bruger produkter hos praxisOnline

Ved brug af praxisOnline accepterer du følgende betingelser (senest opdateret 02-09-20)

Privatlivspolitik