IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
28 , 00 kr.
35 , 00 kr.
Fotokemiske reaktioner

Fotokemiske reaktioner

– KEMIFORLAGET (LMFK)

Dette hæfte er skrevet med henblik på anvendelse i kemiundervisningen på alle niveauer i de gymnasiale uddannelser. Heftet er opbygget på en måde, der giver en stor valgmulighed med hensyn til anvendelse af materialet. Hæftet er et ældre materiale, som det har været muligt at omforme til eBog+. 

Materialet har mange styrker og eksperimentelle vinkler fx ekstraktion og undersøgelse af bladfarvestoffer – som også er velegnet til at inddrage i bioteknologi A og i samarbejdet med fysik B på den studieretning og i samarbejdet mellem Biologi A og Kemi B. 

Samarbejde med fysik og i naturvidenskabeligt grundforløb: Den forholdsvis lange indledning kan, suppleret med artikler om fx exoplaneter, marsmeteoritter, jupitermånen Europa etc., danne grundlag for et emne om betingelserne for livets fremkomst og udvikling.

Bioteknologi A og samarbejdet mellem Kemi B/Biologi A: Spring indledningen over og gå direkte til afsnittene: Vekselvirkning mellem lys og stof; Indledningen til fotosyntesen; Eksperimentel undersøgelse af bladfarvestoffer. Disse tre afsnit kan anvendes tidligt i et undervisningsforløb og bør kunne motivere eleverne til at komme med små projekter, fx at følge sammensætningen af bladfarvestofferne i bladene, når de begynder at visne, eller undersøge, om der er chlorofyl i fx en blodahorns røde blade etc. Dette emne lægger også op til et naturligt samarbejde med biologi.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
01. mar. 2023

ISBN:
9788729012153
Udgave: 1 Fag: Kemi Niveau: Flere niveauer-A-C Uddannelse: HF, HTX,STX Forlag: Praxis Redaktør: LMFK
Når du køber en tidsubegrænset privatlicens, modtager du en aktiveringskode, der kan bruges én gang. Køber du flere privatlicenser, modtager du flere aktiveringskoder, der alle kan bruges én gang.
Kan kun købes af institutioner. Log ind som institution for at købe dette produkt.

Når du køber en tidsubegrænset elevlicens, modtager du en aktiveringskode.

35 , 00 kr.
28 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution