IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
230 , 00 kr.
287 , 50 kr.
Unsex Me

Unsex Me

Ekstramateriale til Unsex Me findes her: www.lru.dk/unsexme

Unsex Me har titel efter den kendte scene i Shakespeare’s Macbeth, hvor Lady Macbeth ønsker sig frisat fra sit køn, så hun bliver i stand til at handle brutalt og uden medfølelse.

Forestillingen om, at nogle egenskaber er særligt feminine og andre særligt maskuline, er der, hvor bogen tager sit afsæt. Med de fire kapitler 'Man to Woman', 'Gender Benders', 'Mind Your Body' og 'Deeds or Words' tager Unsex Me fat på temaerne: Identitet, køn og krop.

Bogen undersøger, hvad der definerer os som kønnede individer, og hvordan vi forholder os til de kønsidentiteter – som f.eks. homoseksuelle, sporno-seksuelle og transkønnede – der ikke passer ind i de traditionelle rammer. Der er lagt op til refleksion og diskussion gennem analyse, tekstarbejde og debat.

Unsex Me kan anvendes på alle årgange i gymnasiet og hf på såvel A- som B-niveau. Bogen dækker flere af fagets faglige mål og kernestof, såsom nye og ældre skønlitterære tekster, ikke litterære tekster og andet mediestof.

 

Læs mere >

< Læs mindre

  "Grydeklart idekatalog ... antologien inspirerer og sætter underviseren i gang med ideer og lyst til at arbejde med UNSEX ME."
  Kan forudbestilles
  180 sider
  Udg. dato:
  21. apr. 2016

  ISBN:
  9788770666541
  Udgave: 1 Fag: Engelsk Niveau: A - C-B Forlag: Praxis Redaktør: Ulla Malmmose
  287 , 50 kr.
  230 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms
   "Grydeklart idekatalog ... antologien inspirerer og sætter underviseren i gang med ideer og lyst til at arbejde med UNSEX ME."
   Feltgruppe

   Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

    
    
    
    
    
    
   v1.0.0-prx