IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
Tutor
Få lektiehjælp

Med hjælp fra Praxis skabes Danmarks bedste lektiehjælp


Praxis gør lektiehjælp i København endnu bedre 

Hvert år er der elever i folkeskolen og på ungdomsuddannelserne, der slås så meget med et fag – matematik, engelsk, fransk, biologi m.m. – at de har brug for lektiehjælp for at kunne følge med eller for at nå de ønskede resultater. GoTutor har stor erfaring med lektiehjælp i København! De kompetente undervisere støttes af adgang til Praxis’ mange kvalitetsmaterialer og læringsforløb. 

 

Et unikt samarbejde – begge en del af Egmont

At såvel Praxis som GoTutor er en del af Egmont, gør det oplagt at samarbejde om uddannelsen af børn og unge i det danske skolesystem. Praxis har en lang historie som udvikler af undervisningsmateriale af høj kvalitet til brug på bl.a. ungdomsuddannelserne. GoTutor yder lektiehjælp på mange niveauer og i mange fag, når der er behov for en ekstra indsats. Praxis og GoTutor samarbejder på forskellig vis om at styrke deres tilbud til børn og unge under uddannelse. 

Læs mere >

< Læs mindre

Få Københavns bedste lektiehjælp  

Al lektiehjælp fra GoTutor tager udgangspunkt i den enkelte elev, hvad eleven har brug for, og hvad målet er. Når en elev i København har behov for lektiehjælp i fysik, tysk, matematik, dansk eller et andet fag, matcher GoTutor eleven med en lektiehjælper, der har de helt rigtige kvalifikationer til at hjælpe netop denne elev. 

 

Lektiehjælp i København styrkes med materialer fra Praxis  

Med adgang til Praxis’ materialer har GoTutors undervisere mulighed for at udvælge grundmateriale, opgaver og læringsforløb, der kan hjælpe eleverne netop der, hvor de er rent fagligt. I matematik anvendes eksempelvis grundbogen Kernestof, i engelsk Open Wide og i kemi lærebogssystemet Aurum. Særligt velegnet til støtte i lektiehjælp er bl.a. Matematik 112, Fysik 112 og Kemi 112, der er førstehjælp til formler. Hertil kommer de mange Boost-forløb, hvor eleven arbejder interaktivt med øvelser, der tilpasser sig elevens niveau. 

Læs mere >

< Læs mindre

Københavns dygtigste undervisere i lektiehjælp  

Med lektiehjælp i København fra GoTutor får eleverne de mest kompetente og dedikerede undervisere. Ikke blot er de fagligt dygtige, de er tillige topkvalificerede rent pædagogisk og har gode sociale kompetencer. GoTutor lægger stor vægt på, at underviserne kan tilpasse deres lektiehjælp til den konkrete elev og kan opbygge et trygt miljø, der gør plads til elevens usikkerhed og manglende forståelse. Der er fokus på i takt med den faglige styrkelse at opbygge elevens selvtillid og motivation for at lære faget. Ved anvendelsen af materialer af høj kvalitet fra Praxis bliver GoTutors lektiehjælp i København kun endnu stærkere.  

Undervisere bliver uddannet med hjælp fra Praxis 

GoTutors undervisere i København uddannes grundigt i at yde lektiehjælp. Praxis bidrager til uddannelsen af GoTutors undervisere ved at stille faglig ekspertise til rådighed ved udarbejdelsen af instruktionsvideoer til underviserne. Omvendt tilbyder GoTutors undervisere at assistere Praxis i deres produktudvikling ved at teste materialer, der er under udvikling. Denne indsats bidrager også til at klæde underviserne godt på, da de herved øger deres forståelse af rollen som underviser. 

Læs mere >

< Læs mindre

Lektiehjælp københavn: 5 stjerner fra kunderne 

Et stort antal kunder i København har fået lige præcis den lektiehjælp, de havde brug for, og de giver alle GoTutor 5 stjerner! 

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution