IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
154 , 00 kr.
192 , 50 kr.
Turisme

Turisme

Turisme er et betydningsfuldt erhverv i Danmark. Det skaber en omsætning på næsten 50 mia. kr. og beskæftiger mange mennesker. Dette hæfte giver en indføring i turistbranchens vigtigste begreber og fortæller om de mange forskellige typer af turistvirksomheder, der findes.

Hæftet kan indgå i undervisningen på alle niveauer som introduktion til begrebet turisme og de problemstillinger og udfordringer, der findes i dette erhverv.

Indhold

  • Introduktion
  • Turisme - definition
  • Turistproduktet
  • Turistvirksomhed
  • Turistdestination
  • Ferierejser
  • Erhvervsturisme
  • Dansk turisme i dag
  • Den organisatoriske struktur i dansk turisme
  • Stikord

Forord

Turisme er et betydningsfuldt erhverv i Danmark. Det skaber en omsætning på tæt ved 50 mia. kr.og beskæftigelse til mange mennesker.
Turisme er også et vidtforgrenet erhverv. Traditionelt opfatter vi turismen som overnatning på hoteller, feriehoteller og campingpladser eller i lejede feriehuse og forbinder det med besøg på de kendte attraktioner - men turismen er i høj grad også et erhverv, som berører f.eks. detailhandelen, vore museer og vores naturmæssige herligheder.
Og så er turisme først og fremmest et serviceerhverv. Oplevelsen af at have fået en god service som turist er alfa og omega, hvis vi skal formå turisterne til at komme igen. Inden for turismen gælder det i udpræget grad, at der skal mindst 10 gode oplevelser til at opveje én dårlig. Vi der arbejder i turistbranchen har et stort ansvar for, at turisterne i bogstaveligste forstand får fuld valuta for pengene i årets dyrebareste dage.
Til gengæld er det også meget berigende at arbejde inden for turismen. Man møder stort set kun glade mennesker, og man kommer i kontakt med mange forskellige mennesker fra mange forskellige lande.
Dette hæfte giver indføring i turistbranchens vigtigste begreber og fortæller om de mange forskellige typer af turistvirksomheder, der findes. Hæftet kan indgå i undervisningen på alle niveauer som introduktion til begrebet turisme og de problemstillinger og udfordringer, som findes i dette erhverv.

Oktober 2003
Jørgen Hansen

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
71 sider
Udg. dato:
01. jul. 2003

ISBN:
9788778814401
Udgave: 1 Fag: Receptionist, Fødevarer, jordbrug og oplevelser Niveau: Hovedforløb-Grundforløb Uddannelse: EUX,EUD Forlag: Praxis Redaktør: Helle Lehrmann Madsen
192 , 50 kr.
154 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution