IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
189 , 00 kr.
236 , 25 kr.
Tømrerbogen, webBog 1/2-årlig licens

Tømrerbogen, webBog 1/2-årlig licens

webBogen Tømrerbogen er udviklet til tømrerelever på hovedforløbet. Det er hensigten, at eleverne skal kunne bruge materialet gennem hele træfagenes byggeuddannelse.

indeholder en meget stor del af den grundlæggende viden, man som tømrer har brug for om tag-, væg, gulv- og loftkonstruktioner. Derudover er der en masse link til kilder, hvor man kan finde mere specialiseret information.

Man kan vælge at bruge webBogen som undervisningsbog, hvor man arbejder med ét afsnit ad gangen eller som opslagsværk, når man har brug for hurtigt at finde svar på et spørgsmål.

Vi har bestræbt os på at præsentere materialet på en måde, så det lægger op til, at man både kan og får lyst til at arbejde selvstændigt med indholdet.

webBogen er bygget op i fire hovedafsnit (Tag, Væg, Gulv & Loft og Trapper) samt af Værktøjskassen. Indholdet i Tag, Væg og Gulv & Loft og Trapper er emner, der specifikt knytter sig til de fem fagområder.

Indholdet i Værktøjskassen er emner, der går på tværs af de konstruktioner, et byggeri indeholder fx emner som energi, brand og skadet træ.

Alle hovedfagområder og Værktøjskassen afsluttes med tjekopgaver og gruppeopgaver.

Som supplement til webBogen findes iPraxisforløbet Opgavesamling Tømrerbogen, der indeholder samtlige tjekopgaver og gruppeopgaver i webBogen. Opgavesamlingen gør det muligt for lærere at benytte alle iPraxisfunktioner ifm. opgaverne, fx kan man redigere indholdet, supplere med egne opgaver, vise og skjule opgaver mv. iPraxisforløbet tilgås via praxisOnline.

Gå direkte til praxisOnline.dk

webBogen indgår i Tømrerfagets Bogpakke.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
01. jul. 2017

ISBN:
9788757135350
Udgave: 1 Fag: Tømrer, Teknologi, byggeri og transport Niveau: Hovedforløb Forlag: Praxis
236 , 25 kr.
189 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx