IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
317 , 00 kr.
396 , 25 kr.
Timeless Themes

Timeless Themes

War, imperialism, identity, new technology, globalisation

Timeless Themes rummer fire tidløse temaer: krig, imperialisme, identitet og globalisering. Læserne får et solidt og inspirerende grundlag for temalæsning og projektarbejde gennem de temaer, der går på tværs af bogens hovedtemaer

• Lande og områder som Sydafrika, Irland, Indien, Mellemøsten, UK, USA, Australien.
• Emner som sprog, imperialisme, krig, terrorisme, NGOer, racisme, medier, censur, religion, nutidig politik.
• Begreber som: tolerance, kønsroller, menneskerettigheder, psykologiske traumer, diktatur, sociale medier, cyberaktivisme, globalisering.
• Identitet og intelligens: traditionelle opfattelser, digitale identiteter, IQ samt arv og miljø, overvågning, ytringsfrihed eller sprog som identitetsskabende.

Bogen bringer ingen konklusioner, men lægger hele tiden nye tekster frem, der udfordrer det vedtagne og opfordrer eleverne til at søge flere informationer på nettet og være kritiske overfor det, de finder. Sydafrika er fx rigeligt repræsenteret – ved blandt andre Steve Biko, De Klerk, Nadine Gordimer og naturligvis Nelson Mandela. Hvert tema indledes med en historisk introduktion. Derpå tekster fra forskellige genrer, historiske perioder og geografiske områder.  Alle tekster er forsynet med gloser og arbejdsspørgsmål. En stor del af bogens tekster er nye og ukendte.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
240 sider
Udg. dato:
05. jun. 2013

ISBN:
9788757139846
Udgave: 1 Fag: Engelsk Niveau: A - C-C Uddannelse: EUX,HF,HHX,HTX,STX Forlag: Praxis Redaktør: Stefan Dybdal Emkjær
396 , 25 kr.
317 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution