IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
198 , 00 kr.
247 , 50 kr.
Til tasterne

Til tasterne

skriftlighed i dansk

Til tasterne er bygget op som 7 forløb i det skriftlige arbejde. Forløbene indgår som en naturlig, integreret del af hele danskfaget på hf.

Hvert forløb rummer en lang række øvelser, der bygger viden om de skriftlige genrer ind i danskundervisningen. På den måde præsenteres hf’erne for den analyserende, den introducerende og den diskuterende artikel.

Denne fusionsdidaktik styrker hf’ernes evne til at trække deres faglige viden fra fagets stofområder med over i deres skriftlige produkter. Produkterne afspejler således en fornuftig, bevidst balance mellem stilegenreforståelse og danskfaglig viden og metode. 

Tilbud: Ved køb af min. 50 stk. er prisen kr. 128,- pr. stk. Tilbuddet gælder kun ved bestillling pr. mail. Skriv til info@lru.dk.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
192 sider
Udg. dato:
15. aug. 2016

ISBN:
9788770820257
Udgave: 1 Fag: Dansk Niveau: A - C-C Forlag: Praxis Redaktør: Stefan Dybdal Emkjær
247 , 50 kr.
198 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx