IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
399 , 20 kr.
499 , 00 kr.
Teknisk Ståbi

Teknisk Ståbi

BOGEN ER UDSOLGT. NYT OPLAG UDKOMMER MEDIO OKTOBER

 

25. udgave af Teknisk Ståbi®er rettet igennem, så de relevante materialeafsnit og især bogens kapitel 4 om last og sikkerhed afspejler de seneste ændringer i det danske anneks til Eurocodes (EN1990), øvrige konstruktionsnormer samt BR2018. Derudover er for eksempel bjælkeberegningerne i kapitel 2 udvidet, kapitel 5 om betonkonstruktioner er udvidet med afsnit om gennemlogning af plader, og teksten i kapitel 10 om fundering er justeret.

Teknisk Ståbi®  er skrevet og redigeret af et særdeles kyndigt forfatterhold med repræsentanter fra det nationale og internationale Eurocodearbejde.

Find ekstramateriale under forsidebilledet her på siden.

 

Er du også interesseret i Småhuse - Styrke og stabilitet, SBI-anvisning 254? Så kan du købe den i en sampakke med Teknisk Ståbi®. Du sparer 110,- kr. på udsalgsprisen.

Klik her for at købe sampakken.

Sampak

Forord

Dette er 25. udgave af Teknisk Ståbi og samtidig 90-års jubilæum for udgivelsen. Teknisk Ståbi udkom første gang i 1929, hvor Aug. Olsens Boghandel, Hellerup udgav civilingeniørerne C. G. Jensen og Kurt Olsens Teknisk Ståbi, Beregningstabeller, Formler mm. for Ingeniører, Arkitekter, Konstruktører O. A.

Forordet var skrevet af Professor A. Engelund.

Teknisk Ståbi har siden da udviklet sig, og det er de nuværende forfatteres og redaktionens håb, at Teknisk Ståbi fortsat vil være et nyttigt hjælpeværktøj til den daglige projektering.

I 25. udgave af Teknisk Ståbi er der foretaget enkelte rettelser og nogle opdateringer i forhold til 24. udgave, bl.a. affødt af ændringer i de danske nationale annekser til Eurocodes. Strukturen og stoffets opbygning fra tidligere udgaver er opretholdt.

Der er foretaget enkelte justeringer i forfatterpanelet, men det er fortsat meget erfarne og kompetente forfattere med stor specialviden inden for hver deres fagområder, der står bag de enkelte kapitler i Teknisk Ståbi.

Selv om der fra forfatternes og forlagets side er udvist stor omhu, vil en så kompleks bog som Teknisk Ståbi kunne indeholde fejl eller uhensigtsmæssigheder. Skulle læseren/brugeren af Teknisk Ståbi opdage noget sådant, vil forlaget være interesseret i at blive gjort opmærksom herpå.

December 2018
Bjarne Chr. Jensen
Fagredaktør

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2019

ISBN:
9788757129908
Udgave: 25 Fag: Ingeniør Niveau: Erhvervsrettet-Erhvervsfaglig Forlag: Praxis
499 , 00 kr.
399 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx