IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
269 , 00 kr.
336 , 25 kr.
Taleserie 2, Elevbog

Taleserie 2, Elevbog

Taleserie 2 er til kursister på DU 2, modul 1. Bogen tager udgangspunkt i en ganske almindelig dansk familie med dens store og små problemer. Taleserie 2 består af tre kapitler, som hver handler om et eller to emner med inddragelse af mange autentiske tekster og formularer.

I denne bog drejer det sig om emnerne sundhed og sygdom, tandpleje samt bank og postvæsen. Bogens opgaver giver dels kursisterne et ordforråd, dels nogle redskaber, som de kan bruge til at foretage interviews med - og siden hen til at fortælle om deres oplevelser med på holdet. Den ordklasse, der særligt indøves i Taleserie 2 er verber.

Der følger et kursistbånd med grundbogen. Desuden findes en facitliste og en lærermappe med et bånd.

Hvad er en taleserie?
Hele Taleserie-systemet bygger primært på følgende: Billeder og overheads, gentagelse, par- og gruppearbejde samt emnearbejde. Hvert kapitel begynder med, at kursisterne i fællesskab sætter mål op for, hvad de gerne vil lære om emnet og slutter med en test og en evaluering af hele emnet.

Men hvad er en taleserie så? De tre kapitler bygger på to billedsider med hver 9 billeder og en side med 18 billeder, som er den, der udgør en taleserie. Ved hjælp af disse 3 sider indlærer kursisterne nye ord, så de kan forstå Læs-og-forstå-teksten (en læsetekst med tilhørende spørgsmål). Man behøver ikke at følge rækkefølgen i bogen, og man behøver ikke at løse samtlige opgaver. Det er dog vigtigt, at man tager billedsiderne og Læs-og-forstå-teksten først, da de danner grundlag for resten af kapitlet. Overheadprojektoren indgår som et centralt redskab i arbejdet med taleserierne: systemet bygger på, at man gennemgår billedsiderne og taleserierne på overhead i starten af kapitlerne.

Faser
Bogen er bygget op i faser: før-fasen, under-fasen og efter-fasen. Før-fasen indeholder en introduktion til emnet, der behandles på forskellig vis i under-fasen, og efter-fasen indeholder en opsummering af arbejdet, både indholdsmæssigt og sprogligt, og munder ud i en evaluering af emneforløbet i sin helhed.

Kirsten Gelbek har tidligere undervist på Hvidovre Sprogcenter og Birgit Simonsen underviser på FVU på Hvidovre Sprogcenter.

Ekstramaterialer
Du finder alle ekstramaterialer frit tilgængeligt her.

Ekstramaterialet omfatter al lyden til bogen.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
136 sider
Udg. dato:
15. aug. 2003

ISBN:
9788763600194
Udgave: 3 Fag: Dansk som andetsprog Niveau: DU2-DU 2 - modul 1 Uddannelse: Ungdoms- og voksenuddannelse,Danskuddannelser Forlag: Praxis
336 , 25 kr.
269 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution