IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
206 , 00 kr.
257 , 50 kr.
Taleserie 1, Elevbog

Taleserie 1, Elevbog

Taleserie 1 - Familien Jensens hverdag er til begynderkursisterne på DU 2 modul 1.

Taleserie 1 har som målsætning, at kursisterne hurtigt opbygger et stort ordforråd - med fokus på substantiver og verber - og lærer sætninger, som kan bruges i hverdagen. Bogen består af 12 kapitler, der behandler hverdagslige emner. Taleserie 1 inddrager ikke autentiske tekster, da den henvender sig til kursister, der først skal have et ordforråd, før de kan læse længere, sammenhængende tekster.

Taleserie 1 - Familien Jensens hverdag er bygget op i faser: før-fasen, under-fasen og efter-fasen. Før-fasen indeholder en introduktion til emnet, der behandles på forskellig vis i under-fasen, og efter-fasen indeholder en opsummering af arbejdet, både indholdsmæssigt og sprogligt, og munder ud i en evaluering af emneforløbet i sin helhed.

 

Alfabetas taleserie-system henvender sig til DU2 og træner ordforråd og sætningsdannelser ved hjælp af billeder/tegninger. Ved hvert billede står der ord og en sætning, og sætningerne danner tilsammen en taleserie. Hvert kapitel begynder med, at kursisterne i fællesskab sætter mål op for, hvad de gerne vil lære om emnet og slutter med en test og en evaluering af hele emnet.

Materialet er baseret på, at klassen og læreren har et fælles udgangspunkt i billederne, der vises på overheads. Hermed lægger materialet op til en undervisningsform, der i højere grad vægter det mundtlige sprog. Skriftsproget øves dog også.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
104 sider
Udg. dato:
13. aug. 2003

ISBN:
9788763600187
Udgave: 2 Fag: Dansk som andetsprog Niveau: DU2-DU 2 - modul 1 Uddannelse: Danskuddannelser Forlag: Praxis
257 , 50 kr.
206 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution