IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
103 , 20 kr.
129 , 00 kr.
Studieteknik

Studieteknik

eller kunsten at studere

Manglende viden om, hvordan man studerer ved en videregående uddannelse, er årsagen til, at mange studerende oplever de første studieår som frustrerende. Uddannelseskonsulenterne Thomas Harboe (Københavns Universitet) og Jakob Ravn (Handelshøjskolen) giver i denne bog råd og tips til, hvordan du opbygger gode studievaner og lægger fundamentet for en udbytterig studietid.

Studielivet på en videregående uddannelse er milevidt fra livet på et gymnasium. Derfor kan det være et kulturchok for mange unge at begynde på en videregående uddannelse.

Er du allerede i gang med en videregående uddannelse, eller skal du til at begynde? Så er der hjælp at hente i bogen Studieteknik - eller kunsten at studere.

Studieteknik er en 3. udgave af bogen Kunsten at studere.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2004

ISBN:
9788757125221
Udgave: 3 Fag: Kommunikation Niveau: Erhvervsfaglig Uddannelse: VU Forlag: Praxis
129 , 00 kr.
103 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx