IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
94 , 00 kr.
117 , 50 kr.
SketchUp 3D, Bygge & anlæg

SketchUp 3D, Bygge & anlæg

Grundforløb (tidsubegrænset web)

webBogen SketchUp 3D er skrevet til elever på grundforløbet inden for fagområderne Træfagenes Byggeuddannelse, murer, struktør og brolægger. Den er udviklet med udgangspunkt i webBogen Tegningslære 3D - AutoCAD og SketchUp, der er en webBog til Træfagenes Byggeuddannelse. Indholdet til Træfagenes Byggeuddannelse i SketchUp 3D er identisk med det indledende indhold i Tegningslære 3D - AutoCAD og SketchUp - bortset fra en grafisk opdatering. Indholdet til murer, struktør og brolægger er nyudviklet.

SketchUp 3D skal hjælpe eleverne med at komme godt i gang med at tegne i 3D-programmet SketchUp - og blive gode til det!

webBogen er baseret på øvelser og indeholder en forholdsvis begrænset mængde tekst. Øvelserne er udviklet mhp. at være selvinstruerende, men lidt hjælp, råd og vejledning fra en lærer eller klassekammerater, vil der nok blive brug for undervejs.

webBogen indeholder disse hovedafsnit: 

 1. Om indholdet
 2. Generelt om 3D
  Hvad er 3D, og hvad kan det bruges til?
 3. Installation og opsætning af SketchUp
  Vejledning i hvordan eleven installerer en gratis version af SketchUp på sin computer, og hvordan han/hun sætter programmet op, så det passer til de opgaver, der skal arbejdes med.
 4. Tegnefunktioner
  Korte videoer, som viser, hvordan eleven bruger de vigtigste tegnefunktioner.
 5. Introguides
  Øvelser, hvor eleverne trin for trin guides igennem tegning af forskellige komponenter og konstruktioner. På den måde lærer de at bruge de mest grundlæggende funktioner i SketchUp ud fra princippet "Learning by doing". Først er der en fælles opstart med to små tværfaglige øvelser samt en vejledning i, hvordan man udskriver sin tegning (kræver SketchUp Pro). Dernæst er der flere fagopdelte introguides til Træfagenes Byggeuddannelse, murer og struktør.

Introguiderne omfatter følgende øvelser:

Fælles opstart
- Prisme
- Kasse
- Udskrift af tegning (vejledning)

Tømrer
- Hulstykke og lige tap
- Køkken
- Straffet tap og halvskjult hjørnetap
- Gitterspær
- Ydervæg og spær

Murer
- Mursten og fuger
- Vinkelmur
- Hulmur

Struktør
- U-bøjle
- Betonvæg med vinduesudsparing
- Betonvæg/forskalling 

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
01. jul. 2017

ISBN:
9788757135312
Udgave: 1 Fag: Murer, Træfagenes byggeuddannelse, Struktør og brolægger Niveau: Grundforløb Uddannelse: EUD,EUX Forlag: Praxis
Log ind som institution for at købe dette produkt.

Når du køber en tidsubegrænset elevlicens, modtager du en aktiveringskode, der kan bruges en eller flere gange, afhængig af antallet du har købt.

Log ind som institution for at købe dette produkt.

Når du køber en tidsubegrænset lærerlicens, modtager du en aktiveringskode, der kan bruges en eller flere gange, afhængig af antallet du har købt.

117 , 50 kr.
94 , 00 kr.
Læg i kurv
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

 • For privatkunder og studerende.
 • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

 • For institutioner og virksomheder.
 • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution