IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
20 , 00 kr.
25 , 00 kr.
RYK din verden

RYK din verden

RYK din verden er en nytænkning af det sproglige og mediemæssige stofområde i danskfaget. Undervisningsforløbet sætter eleverne i kontakt med det omkringliggende samfund og giver dem et talerør for det, der rører sig blandt de unge lige nu og her. Omdrejningspunktet er elevernes arbejde som journalister og producenter af konstruktiv journalistik i samarbejde med et lokalt medie(hus). Forløbet kan også gennemføres med intern sparring.

Forløbet giver eleverne mulighed for at se sig selv som aktivt reflekterende mediebrugere og rejser spørgsmål som: Hvordan betragter vi verden? Hvordan betragter vi os selv? Hvilken rolle kan vi spille? Hvor vil vi gerne hen? Hvad er det for et samfund, vi ønsker os?

Eleverne får en metode til at vende problemstillinger på hovedet med den gode historie for øje, så der skabes fokus på løsninger.

Formålet med forløbet er at vise, at man godt kan gå imod strømmen, og at selv om man påvirkes af verden, påvirker man den omvendt også selv.

Forløbet indeholder grundig lærervejledning og forløbsbeskrivelser. Det er planlagt til 14 moduler, men det kan forkortes til 6 moduler. Det er målrettet undervisningen i dansk A på de gymnasiale uddannelser og indeholder en innovationsdel.

Kernestof i RYK din verden:

  • Produktivt og refleksivt arbejde med elevernes udtryksfærdighed
  • Analyse og vurdering af mediers funktion i sociale, kulturelle og historiske sammenhænge
  • Produktivt arbejde med medieudtryk i sociale sammenhænge.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
31. aug. 2021

ISBN:
9788729004660
Udgave: 3 Fag: Dansk Niveau: A Uddannelse: STX,HTX,HHX,HF Forlag: Praxis Redaktør: Anne Boie Johannesson
25 , 00 kr.
20 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution