IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
344 , 00 kr.
430 , 00 kr.
Rent

Rent

Professionel køkkenrengøring
Rent – Professionel køkkenrengøringindeholder faglig viden om, hvordan rengøringsarbejdet i køkken-, salgs- og kundeområder kan udføres på en hygiejnisk og faglig forsvarlig måde. Desuden omhandler bogen beskrivelser af, hvordan arbejdet kan udføres ergonomisk korrekt og med hensyntagen til gæsterne.

Forord

Det er et meget stort ansvar at tilberede mad til andre.Det er ikke nok at have fokus på det gastronomiske, friske råvarer, fine udskæringer, flotte anretninger og lignende. Der skal også være stor opmærksomhed på det hygiejniske og rengøringen. En flot anretning på tallerkenen er ingen garanti for, at maden ikke kan gøre gæsten syg. Maden kan overføre sygdom uden synlige tegn, hvis den er tilberedt under dårlige hygiejniske forhold i et snavset køkken med snavsede redskaber og urent udstyr. Der er en sammenhæng mellem udbrud af fødevarebårne sygdomme og den hygiejniske standard ved produktion af fødevarer. Ofte er det mangelfuld rengøring, der er årsag til, at fødevarekontrollen udsteder en dårlig Smiley. Konsekvensen for virksomheden kan i yderste konsekvens være lukning.

Dette materiale er primært udarbejdet som lærebog til faget renholdelse på 2. del af hovedforløbet på cateruddannelsen.

Bogen indeholder faglig viden om, hvordan rengøringsarbejdet i køkkenet og salgs- og kundeområder kan udføres på en hygiejnisk og faglig forsvarlig måde. Desuden omhandler bogen beskrivelser af, hvordan arbejdet kan udføres med en god ergonomi (rigtig brug af kroppen) og med hensyntagen til gæsterne.

September 2007
Hanne Kruse

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2007

ISBN:
9788778819048
Udgave: 1 Fag: Gastronom Niveau: Hovedforløb Uddannelse: EUD,EUX Forlag: Praxis
430 , 00 kr.
344 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution