IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
119 , 20 kr.
149 , 00 kr.
Projekteringsmetodik

Projekteringsmetodik

Fra idéoplæg til bygningsdrift

Bogen gennemgår systematisk de professionelle arbejdsmetoder, der i dagligdagen bruges i forbindelse med løsning af en byggesag.

Med udgangspunkt i studiesituationen giver forfatterne en kortfattet og let tilgængelig introduktion til de arbejdsmetoder, der anvendes ved løsning af en byggesag.

Læseren guides i tekst og tegninger gennem de faser der normalt bruges i byggebranchen. Fra bygherrens idé til bygningen er opført, dens drift og til den i sidste ende eventuelt skal nedrives

Projekteringsmetodik fås også på engelsk: Design Methodology

Forfatterne:
Jens Mosegaard
arkitekt
Har arbejdet 22 år på arkitekttegnestuer og 18 år som underviser ved bygningskonstruktøruddannelsen. Har desuden udviklet og afholdt flere efteruddannelseskurser for arkitekter og bygningskonstruktører.

Ove Bjerregaard Broch
bygningskonstruktør
Har arbejdet i 10 år på arkitekttegnestuer i Østjylland, med større og mindre offentlige byggeprojekter. De sidste 29 år undervist ved bygningskonstruktøruddannelsen i Horsens, primært med husbygning, bygningskonstruktion og brandsikring.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2008

ISBN:
9788757126327
Udgave: 1 Fag: Bygningskonstruktør Niveau: Mellemlang videregående uddannelse Forlag: Praxis
149 , 00 kr.
119 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx