PRAXIS til DM i Skills

Herning den 18.-20. januar 2018

Vi mødes på Skills

Ved de årlige danmarksmesterskaber for erhvervsuddannelserne er Praxis til stede, dels som sponsor, dels med en stand. Samtidig følger vi de dygtige og dybt fokuserede deltagere, mens de kæmper om DM. 

"Skills betyder meget for Praxis", siger direktør Thomas Skytte. "Skills udtrykker på mange måder fagenes dna, og samtidig ser vi det ypperste, som de unge mennesker kan præstere".

Ths Paa Skills 16

På illustrationen ved siden af Thomas, sidder Praxisman og læser i Murerbogen!

"Alle vores interessenter, alle fagudvalg, skoledirektører, konsulenter og fagbogsforfattere er her på Skills. Det er her, vi kan mødes og har mulighed for at snakke og lytte til dem. Det er simpelthen primetime for os, når der er Skills. Der har vi muligheden for at mærke, hvorfor vi er sat i verden", siger Thomas Skytte.

praxisOnline

På standen fortæller vi bl.a. om praxisOnline®, der er forlagets digitale læringskoncept til eud og eux. Læringskonceptet er udviklet i tæt samarbejde med en række tekniske og merkantile erhvervsskoler med henblik på at skabe et moderne, digitalt og sammenhængende læremiddelkoncept, der understøtter de pædagogiske målsætninger og dækker læringsmålene i den nye eud-reform.

Du kan læse mere om praxisOnline® her:

læs mere her

Logo Med 2018


Besøg skillsdenmark.dk