IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
Privatundervisning
Få privatundervisning

Praxis hjælper med at udvikle Danmarks bedste privatundervisning

Mange børn og unge oplever i dag at have brug for hjælp i et særligt udfordrende fag. Med hjælp fra Praxis tilbyder GoTutor privatundervisning i hele Danmark. Praxis udgiver både grundbøger og materialer, der er særligt velegnede til privatundervisning. GoTutors undervisere får adgang til alle relevante materialer og klædes derved særdeles godt på til at tilbyde private undervisningsforløb. Materialerne kan de både anvende i deres forberedelse og i selve undervisningen.

 

Læs mere >

< Læs mindre

 

Vi samarbejder om privatundervisning

Både Praxis og GoTutor er en del af Egmont. Forlaget Praxis udgiver undervisningsmidler rettet mod bl.a. ungdomsuddannelser som stx, htx og eux. Lektiehjælpsvirksomheden GoTutor tilbyder privatundervisning, der dels kan styrke elevens faglige niveau, dels kan påvirke motivation og selvtillid i en positiv retning. Begge virksomheder arbejder således med uddannelse af børn og unge, og begges mission styrkes ved et samarbejde.

Tilbud om privatundervisning

GoTutor har mange års erfaring med privatundervisning i de svære fag, fra dansk og tysk over biologi til fysik, matematik m.m. Det er GoTutors overbevisning, at al lektiehjælp skal være skræddersyet til den enkelte elev, sådan at undervisningen baseres på netop hans eller hendes konkrete udfordringer, niveau og mål. Derfor matcher GoTutor omhyggeligt enhver elev med den helt rigtige underviser.

 

Læs mere >

< Læs mindre

Materialer fra Praxis anvendes i privatundervisning

Praxis stiller relevante materialer til rådighed for GoTutors privatundervisning. Blandt disse er Boost®-moduler, hvori eleverne kan træne fx matematik hjemmefra i et forløb, hvori læringen er skræddersyet til den enkelte elev. 

Læs mere >

< Læs mindre

Klar matematik – den ultimative notesamling


Klar matematik – den ultimative notesamling kan være relevant ved privatundervisning i matematik, da den skærer ind til benet og bl.a. indeholder forklaringer, definitioner og regneregler. Der er masser af hjælp at hente, uden at det bliver for kompliceret.

Læs mere >

< Læs mindre

Matematik 112, Fysik 112 og Kemi 112


Det er også oplagt at anvende Matematik 112, Fysik 112 og Kemi 112 – førstehjælp til formler – i privatundervisningen.

Læs mere >

< Læs mindre

Kunderne er glade for privatundervisning – de giver 5 stjerner

Igennem mange år har GoTutor gennemført privatundervisning af et stort antal børn og unge. Kundernes tilbagemeldinger i form af reviews og anbefalinger viser med stor tydelighed, at det er lykkedes at ramme en form, der virker og bringer eleverne i mål. GoTutors kunder er glade og tilfredse!

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution