IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
215 , 20 kr.
269 , 00 kr.
Plasticitetsteori

Plasticitetsteori

- tværsnit, bjælker, rammer og

Plasticitetsteori tværsnit, bjælker, rammer og plader omhandler den grundlæggende plasticitetsteori og dens anvendelse på snitkraftoptagelse, plane plastiske bjælker og rammer og plastiske plader.

Flydebetingelser og flydelov behandles for stift plastiske materialer. Diskontinuitetslinier (også kaldet glidelinier og flydelinier) gennemgås og ligeså det indre arbejde for diskontinuitetslinier i forskellige materialer, og der vises eksempler på deres anvendelse.

Ekstremalprincipperne, det vil sige principperne for at finde nedre- og øvreværdier for bæreevner, forklares, og principperne anvendes til beregning af bæreevner for tværsnit med forskellige snitkræfter og kombinationer heraf. Plane, plastiske bjælker og rammer beregnes ligeledes med nedre- og øvreværdier, og det samme gøres for plader. For pladers vedkommende er der ved nedreværdierne specielt lagt vægt på strimmelmetoden. Her opdeles plader i strimler ofte krydsende strimler og beregnes ved at se bort fra vridningsmomenter, hvorved beregningerne bliver analoge til bjælkeberegninger. Der er også angivet nedreværdimetoder for rektangulære plader, hvor vridningsmomenter er medregnet, og endelig er også øvreværdimetoden, der er identisk med den klassiske brudlinieteori, medtaget.

Bogen er skrevet let tilgængelig og med mange eksempler og opgaver.

Ekstramateriale
Benyt linket under forsidebilledet for at komme til bogens ekstramateriale. Her finder du bl.a. vejledende løsninger til bogens opgaver til download. Du behøver ikke kode for at tilgå rummet, men første gang du besøger det, vil du blive bedt om at oprette dig som bruger. Herefter har du direkte adgang.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2014

ISBN:
9788757128079
Udgave: 2 Fag: Ingeniør Niveau: Lang videregående uddannelse Forlag: Praxis
269 , 00 kr.
215 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx