Undervisningsbanken.dk

Abonner på viden, læremidler og inspiration

Altid tilgængelig viden og undervisningsmateriale - nemmere kan det ikke blive ...

I Undervisningsbanken.dk finder du nu et bredt udvalg af materialer til en række erhvervsuddannelser, AMU o.l.

Undervisningbanken indeholder alsidige digitale undervisningsmaterialer, der er egnede til mange forskellige formidlingsformer. Materialet kan kombineres og tilpasses af den enkelte lærer til konkrete læringsaktiviteter.

I Undervisningsbanken kan du finde forslag til spændende læringsaktiviteter, opgave-, projekt- og caseoplæg, der kan sættes sammen på en sådan måde, at uddannelsernes kompetencemål dækkes.

Undervisningsbanken indeholder mere end 15.000 digitale læringsobjekter til erhvervsuddannelserne i en og samme tjeneste, fx: Kapitler, opgaver, film, animationer, billeder, spil, tests, cases, e-læringskurser m.m.

 

Baggrunden for Undervisningsbanken har været et ønske om, i samarbejde med skoler og undervisere, at tilvejebringe læremidler, der på den ene side er fleksible og understøtter individualiserede forløb, og på den anden side kan skabe fagligt overblik for eleverne.

PRAXIS' redaktører udvikler den indholdsmæssige side af Undervisningsbanken, og vores softwareafdeling sørger for, at teknikken fungerer.

Se mere på www.undervisningsbanken.dk.

Hvis I er interesseret i et abonnement på jeres skole, kommer vi gerne ud og præsenterer Undervisningsbanken og dens indhold.

Kontakt
Praxis
info@praxis.dk