IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
124 , 00 kr.
155 , 00 kr.
Oliver Twist

Oliver Twist

Dette er en flergangsbog, der kan anvendes som et supplement til danskundervisningen på FVU.

Lette klassikere er en serie læsepædagogisk bearbejdede udgaver af kendte og populære bøger. Serien henvender sig til læsesvage unge og voksne, der finder originaludgaverne uoverkommelige eller svære at læse, men som gerne vil have en god læseoplevelse.

Indhold
England i 1800-tallet var absolut ikke et godt sted, hvis man var fattig som en kirkerotte. Der var ingen hjælp at hente, og forskellen mellem rig og fattig var ufattelig stor.

En mørk og regnfuld aften føder en ung kvinde en dreng på Sognets fattiggård. Lægen og fødselshjælperen Sally mener ikke, at drengen har mange chancer i livet. Pludselig beder moderen om at se sin nyfødte søn, inden hun dør. Sludder siger de to, men rækker alligevel drengen til moderen. Hun krammer kærligt sin lille dreng og dør kort efter.

Oliver vokser op under grumme forhold. En dag beslutter han sig for at flygte ud i den barske verden. Udmarvet af træthed og sult kommer Oliver til Londons hektiske liv. Her bliver han hurtigt spottet af en af Fagins drenge, som tager ham med hjem for at oplære ham som lommetyv. Oliver flygter igen og havner hos en venlig mand. Men Fagin vil ikke slippe Oliver og søger med lys og lygte efter den værdifulde dreng.

Bearbejdet af Kirsten Andersen.

Læs mere >

< Læs mindre

På lager
120 sider
Udg. dato:
14. nov. 2007

ISBN:
9788729002932
Udgave: 1 Fag: Dansk som andetsprog Niveau: Gråt niveau Uddannelse: Danskuddannelser Forlag: Praxis Redaktør: Jesper Lyders Andersen
155 , 00 kr.
124 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution