IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
30 , 00 kr.
37 , 50 kr.
Naturvidenskabelige metoder, eBog+

Naturvidenskabelige metoder, eBog+

Vær opmærksom på, at denne titel indgår i fagpakken til naturvidenskabeligt grundforløb.

En del af de naturvidenskabelige fags identitet ligger i de store fortællinger (teorier) og i anvendelse af love, en anden del af fagets identitet ligger i metoderne.

Denne bog formidler et metodisk overblik til eleverne, for at stimulere såvel anvendelsen som italesættelsen af de forskellige metoder, som fagene biologi, fysik, kemi og naturgeografi anvender.

Bogen rummer en lang række eksempler, der både peger på de fællestræk som de naturvidenskabelige fag har og på eksempler, der tager udgangspunkt i de konkrete fag. Eleverne kan tilegne sig metoderne gennem den eksemplariske gennemgang af disse metoder samt ved at løse de tilhørende opgaver.

Udgivelsen medtager referencer, for at den kan fremstå eksemplarisk i forhold til almen studieforberedelse og studieretningsprojektet, og fordi udgivelsen indeholder begreber, hvis betydning der ikke er enighed om.

 

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
100 sider
Udg. dato:
18. apr. 2012

ISBN:
9788770665377
Udgave: 1 Fag: NVG, Kemi, Fysik, Biologi, Naturgeografi, Naturvidenskabeligt grundforløb, Naturvidenskabelig faggruppe Niveau: A - C Uddannelse: HF,HTX,STX Forlag: Praxis Redaktør: Jan Krogh Larsen
37 , 50 kr.
30 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution