IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
244 , 00 kr.
305 , 00 kr.
Mosaik 2, Grundbog

Mosaik 2, Grundbog

Mosaik 2 er en taskbaseret grundbog beregnet til brug på modul 2-3 på DU2 og på modul 1-2 på DU3. Den efterfølger Mosaik 1. Mosaik 2 lægger op til en kommunikativt orienteret undervisning. Det vil sige, at undervisningen planlægges tematisk i forløb med kommunikative opgaver, de såkaldte tasks.

Bogen består af tre kapitler med hver sit tema:

 • Mad og sundhed
 • Transport og trafik
 • Ferie og rejser.

Mosaik 2 beskæftiger sig altså med gængse emner om hverdagsliv og medborgerskab. Der foregår i forbindelse med emnearbejdet en løbende kulturudveksling med tværkulturelle sammenligninger og debat, samtidig med at kursisterne opnår viden om det danske samfund.

Bogens aktiviteter fremmer aktiv og kreativ anvendelse af sproget, og kursisterne får trænet flere aspekter af deres kommunikative kompetence. Kursisternes opmærksomhed bliver også rettet mod sprogets form gennem aktiviteter, der søger at bevidstgøre kursisterne om sprogets struktur.

Mosaik 2 veksler mellem en lang række forskellige aktivitetstyper: nogle bidrager til at fremme den kreative sprogbrug, nogle fremmer den nødvendige automatisering, mens andre giver mulighed for at arbejde med sofistikering af sproget, så kursisterne opnår det bedst mulige flydende, korrekte og nuancerede sprog.

Mosaiks aktivitetstyper er:

 • Brainstorm
 • Kategorisering
 • Matching
 • Odd-one-out
 • Puslespil
 • Informationskløft
 • Interview
 • Holdundersøgelse
 • Dictogloss
 • Ordbogsopgaver
 • Anvendelse af brugstekster
 • Internetopgaver samt forskellige supplerende aktiviteter.

Ekstramateriale
Alle lydfiler til bogen samt en udførlig lærervejledning ligger frit tilgængeligt her.

Læs mere >

< Læs mindre

  "Deltagerbogen omhandler følgende emner: Mad og sundhed, transport og trafik og ferie og rejser. Emner der vedrører alle kursister, og som derfor lægger op til autentiske samtaler i klasserummet.
  LVU-Fagbladet
  På lager
  152 sider
  Udg. dato:
  13. nov. 2013

  ISBN:
  9788763603331
  Udgave: 4 Fag: Dansk som andetsprog Niveau: DU2-DU 3 - modul 1 Uddannelse: Ungdoms- og voksenuddannelse,Danskuddannelser Forlag: Praxis
  305 , 00 kr.
  244 , 00 kr.
  Prisen er inkl. moms
  Prisen er ekskl. moms

  Downlaods

   "Deltagerbogen omhandler følgende emner: Mad og sundhed, transport og trafik og ferie og rejser. Emner der vedrører alle kursister, og som derfor lægger op til autentiske samtaler i klasserummet. Undervisningsmaterialet er konstrueret således, at kursisterne opfordres til at medtænke egne erfaringer og tage ting frem fra egen kulturelle rygsæk. Disse minder og erfaringsglimt kan læreren så inddrage i sin aktuelle undervisning. Det kultursammenlignende perspektiv er gennemgående i hele materialet - og det fungerer godt. Kursisterne vil kunne erhverve sig en god portion kommunikativ, kompetencer via de meget forskellige opgavetyper, de præsenteres for. De bliver tvunget til at tale sammen parvis eller i små grupper. De skal udspørge hinanden om informationer for at kunne løse opgaver. Dette medfører, at kursist-kommunikationen i klasserummet bliver vedkommende og "ægte" - ingen papegøjesnak eller snak om Familien Jensens små socialrealistiske hverdagsproblemer. Ved at arbejde sig igennem deltagerbogen får kursisterne ikke et rosenrødt billede at deres nye land. Men de får kendskab til Danmark via statistikker og informationer, som de selv skal bearbejde og forholde sig til. Der er gode illustrative fotos, og mange anvendelige lytteøvelser/dictoglossøvelser på det tilhørende bånd. Jeg faldt især for internetopgaverne, som jeg ikke har set i andre bøger. Jeg printede fx tre sider ud med oplysninger om verdens sundeste råvarer. Super undervisningsmateriale. Bogen anbefales på det varmeste."
   LVU-Fagbladet
   Feltgruppe

   Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

   Modtag seneste nyt direkte i indbakken

    

   Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

    

   ja tak!

    
    
    
    
    
    
   v1.0.0-prx
   Praxis

   Køb læremidler og find Masterclasses mm.

   Fortsæt som:

   Privat

   For privatkunder og studerende.

   Du får vist priser inkl. moms.

   Fortsæt som privat
   Institurion

   For institutioner og virksomheder.

   Du får vist priser ekskl. moms.

   Fortsæt som institution

   Tilgå dine onlinematerialer

   PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
   JEG HANDLER SOM
   Privat
   Institution