LMS-tjeklisten

Når man har besluttet sig for, at skolen skal have et nyt LMS, rejser der sig mange spørgsmål, herunder: Hvilket LMS? Det er selvfølgelig en god idé at undersøge forskellige systemer og evaluere dem nøje og på den måde sikre, at systemet lever op til skolens forventninger og krav. 

Praxis har været involveret i mange beslutningsprocesser på skolerne omkring valg af LMS. Vi har brugt vores erfaring til at opstille en række evalueringsparametre, som skolen kan inddrage i disse overvejelser. Det er blevet til LMS-tjeklisten, som er et evalueringsskema.

Vi er ikke i tvivl om Moodles kvaliteter som LMS. Vi har evalueret Moodle på forhånd i LMS-tjeklisten. Vi har samtidig lavet plads i skemaet til, at du kan evaluere et andet system og sammenligne det med Moodle. På den baggrund bliver du bedre klædt på til at træffe dit valg.

Nedenfor finder du LMS-tjeklisten. Den indeholder en beskrivelse af de enkelte evalueringsparametre. Du kan også downloade et Excel-regneark, hvor du kan indtaste resultatet fra din evaluering. Excel-regnearket giver et fint grafisk billede af din evaluering.

 

Hent LMS-tjeklisten her

Download Excel regneark

 

Mere om LMS

LMS og integration