IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
Lektiehjælp Odense
Få lektiehjælp i Odense

Praxis hjælper med at gøre lektiehjælp i Odense til den bedste 

Når et fag bliver så svært at følge med i, at der skal ekstra hjælp til, er lektiehjælp fra GoTutor en oplagt mulighed. Både i folkeskolen og gymnasiet oplever mange undertiden at have problemer med et fag. Det kan være fysik eller matematik, tysk eller biologi – uanset hvilket fag der er tale om, kan GoTutors dygtige undervisere i Odense tilbyde den lektiehjælp, der kan gøre hele forskellen. Med adgang til materialer fra Praxis er underviserne særdeles velforberedte til opgaven.

Begge en del af Egmont 

Praxis og GoTutor er begge en del af Lindhardt og Ringhof Forlag og dermed en del af Egmont. Begge beskæftiger sig med uddannelsen af børn og unge i uddannelsessystemet, og ved at samarbejde styrkes deres indsats yderligere. Praxis har en årelang erfaring med udvikling af de bedste undervisningsmaterialer til bl.a. ungdomsuddannelserne, mens GoTutor tilbyder lektiehjælp i mange fag og på mange niveauer over hele landet. 

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution