IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
Lektiehjælp København
Få lektiehjælpSamarbejde om lektiehjælp af høj kvalitet i Aarhus 

Matematik, fysik, dansk, biologi, engelsk … Mange af folkeskolens og gymnasiets fag giver hver dag anledning til, at elever i Aarhus vælger at modtage privat lektiehjælp for at komme på niveau med klassen eller få de centrale problemstillinger og sammenhænge helt på plads. GoTutor har solid erfaring med lektiehjælp i Aarhus, og eleverne nyder godt af, at GoTutors undervisere har mulighed for at anvende materialer fra Praxis både under deres forberedelse og i selve undervisningen. 

 

Lektiehjælp i Aarhus til børn og unge

Praxis har gennem mange år udviklet læringsmidler til ungdomsuddannelser, videregående uddannelse mv. GoTutor tilbyder lektiehjælp, der er skræddersyet til den enkelte elev. Både Praxis og GoTutor er en del af Egmont, og via deres samarbejde styrker de hinanden og dermed deres bidrag til uddannelsen af børn, unge og voksne i det danske skolesystem. 

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution