IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
Lektiehjælp fysik
Få lektiehjælp i fysikMed hjælp fra Praxis skabes den bedste lektiehjælp i fysik 

Kinetisk energi, Newtons love, varmekapacitet, interferens … Fysikkens mange emner bliver for nogle elever så stor en udfordring, at de har brug for lektiehjælp. Med mulighed for at benytte Praxis' gode, overskuelige og gennemprøvede undervisningsmidler i fysik tilbyder GoTutor lektiehjælp på et højt fagligt niveau – naturligvis nøje tilpasset den enkelte elevs udgangspunkt, udfordringer og mål. 

Børn og unge uddannes via fysik lektiehjælp  

Både Praxis og GoTutor arbejder hver dag med uddannelse af især børn og unge som omdrejningspunkt. Praxis udarbejder undervisningsmaterialer af høj kvalitet til bl.a. fysik, mens GoTutor tilbyder ekstra assistance til elever, der er kommet bagud i et fag eller af anden grund kæmper med at forstå fagets centrale problemstillinger og teori. Praxis og GoTutor, der begge er en del af Egmont, benytter sig af den ekspertise, de hver især har opnået, til at samarbejde om at udvikle såvel de bedste materialer i fysik som den bedste lektiehjælp. 

Læs mere >

< Læs mindre

Suveræn lektiehjælp i fysik 

Mange børn og unge kæmper med at forstå fysikkens mange emner. Det kan være svært at opleve at komme bagud i faget, og det kan betyde, at motivationen, selvtilliden og helt generelt lysten til at prøve falder. Her kan lektiehjælp fra GoTutor gøre hele forskellen, så eleven igen kommer på niveau med klassen og genfinder sin tro på sig selv. GoTutor gør meget for at matche den enkelte elev med den helt rigtige underviser. 

 

Ved fysik lektiehjælp inddrages materialer fra Praxis 

GoTutors undervisere i fysik har rig mulighed for at finde støtte i materialer udviklet af Praxis. Fysikbogen fremstiller på systematisk vis fagets teoretiske grundlag. Hvordan de fysiske teorier fungerer i praksis, illustreres her med eksempler fra hverdagen. Bogen er rettet mod htx og eux og inddrager eleverne med mange opgaver og øvelser. Aktiv Fysik C tager emner inden for fysikken op med det formål at vise, hvordan fysikken kan bruges til at forstå verden omkring os. Her er masser af emner at arbejde med i gymnasiet. Til brug for de ældste klasser i folkeskolen samt de tekniske skoler er udarbejdet Fysik – en studiebog, en spændende introduktion til fysikkens verden. Dertil kommer adaptive læringsforløb i Boost og Fysik 112 – førstehjælp til formler. 

Læs mere >

< Læs mindre

Undervisere i fysik lektiehjælp er dygtige og engagerede  

GoTutors undervisere i fysik har grundigt styr på faget! De har stor forståelse for fysikkens mange emner, og de kan lære fra sig. For GoTutor er det vigtigt, at alle elever mødes af en underviser, der er i stand til at tage udgangspunkt i elevens faglige niveau og sætte sig ind i, hvor udfordringerne opstår. Underviseren skal kunne opbygge et trygt og tillidsfuldt undervisningsmiljø, der er tilpasset den konkrete elevs tilgang til stoffet og ofte også mangel på selvtillid. For at sikre, at underviserne er både fagligt, socialt og pædagogisk kompetente til at tilbyde lektiehjælp i fysik, screenes de grundigt af GoTutor. Med adgang til fysikmaterialer fra Praxis understøttes den faglige del af deres undervisning. 

 

Praxis bidrager til uddannelsen af undervisere i fysik 

GoTutor instruerer alle undervisere grundigt, og det hjælper Praxis med. Praxis bidrager med faglig ekspertise og velegnede materialer, når der udarbejdes instruktionsvideoer til underviserne. Omvendt nyder Praxis godt af undervisernes erfaringer, når de hjælper med at teste materialer, der er under udvikling hos Praxis. Underviserne får selv en masse ud af at deltage i test, da det giver stof til eftertanke i forhold til, hvordan de griber deres egen undervisning an. Samarbejdet mellem Praxis og GoTutor går således på meget mere end lektiehjælpernes adgang til gode materialer til brug i fysikundervisningen. 

Læs mere >

< Læs mindre

Kunderne giver lektiehjælp 5 stjerner 

 

GoTutor har de allermest glade og tilfredse kunder! Ingen andre får så gode anmeldelser og tilbagemeldinger på deres lektiehjælp som GoTutor. 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution