IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
Lektiehjælp Aalborg
Få lektiehjælp i Aalborg

 

Lektiehjælp i Aalborg styrkes med hjælp fra Praxis 

Lektiehjælp benyttes af mange børn og unge i disse år. Det er ganske almindeligt at have så store udfordringer i et eller flere fag i gymnasiet eller folkeskolen, at assistance i form af lektiehjælp fra GoTutor bliver løsningen. Fagene kan være alt fra kemi og matematik til spansk, dansk osv. GoTutors erfarne undervisere i Aalborg er fagligt dygtige og styrkes yderligere med adgang til undervisningsmaterialer af forskellig slags fra Praxis. 

 

Begge en del af Egmont 

Praxis udgiver gennemarbejdede undervisningsmaterialer af højeste kvalitet til bl.a. gymnasiet, GoTutor tilbyder den allerbedste lektiehjælp i diverse fag i gymnasiet og folkeskolen i hele Danmark. At Praxis og GoTutor begge er en del af Egmont, gør det både let og oplagt at samarbejde. Det gør kvaliteten af begges indsats endnu højere. 

Læs mere >

< Læs mindre

Aalborgs bedste lektiehjælp 

GoTutor tilbyder lektiehjælp i Aalborg, der altid har den konkrete elev i fokus. Derfor skræddersys forløb i lektiehjælp, så de på bedste vis kan bringe eleven i mål. Allervigtigst er det at udvælge den af GoTutors undervisere i Aalborg, der er bedst kvalificeret til at hjælpe med netop det fag og de udfordringer, eleven kæmper med. GoTutor matcher således omhyggeligt elev og underviser. 

 

Materialer fra Praxis øger kvaliteten af lektiehjælp i Aalborg 

GoTutor tilbyder lektiehjælp i mange fag og på mange niveauer. Undervisningen styrkes ved, at underviserne gives adgang til velegnede og relevante materialer udviklet af Praxis. Er faget matematik, kan notesamlingen Klar matematik eksempelvis være nyttig. I spansk kan begyndersystemet Viva la vida måske bruges, og i tysk er grundgrammatikken Melde dich mal! Gebrauchsanweisungen für richtiges und gutes Deutsch en god mulighed. Kemi 112, Matematik 112 og Fysik 112 er særligt gode ved lektiehjælp, da de giver et overblik over de pågældende fags mange formler. Dertil kommer interaktive Boost-forløb i forskellige fag. 

Læs mere >

< Læs mindre

Aalborgs bedste lektiehjælpere  

GoTutor har topkvalificerede undervisere i hele landet, inkl. Aalborg. Kun de bedste undervisere udvælges. De screenes således med henblik på dels deres faglige kompetencer, dels deres evne til at undervise og til at relatere til deres elever. Lektiehjælp hos GoTutor har naturligvis til formål at opbygge elevens faglige niveau, men det er samtidig et udtalt formål at styrke motivationen, troen på egne ever og lysten til at arbejde med faget og skolen. For at nå dertil er det vigtigt, at underviserne kan opbygge tillid og tryghed i deres samarbejde med eleven. Undervisernes høje faglige niveau understøttes yderligere ved deres adgang til materialer fra Praxis.  

Praxis bidrager til uddannelsen af lektiehjælpere 

GoTutors undervisere i Aalborg er grundigt uddannet til opgaven som lektiehjælper. De instrueres bl.a. via videoer, som GoTutor udvikler sammen med Praxis, der har stor faglig ekspertise. Underviserne får derudover en særegen mulighed for at blive klogere på rollen som underviser, idet de tilbydes at assistere Praxis under udviklingen af nye materialer. Her bidrager de med deres erfaringer fra undervisningssituationer ved at teste materialerne.  

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution