IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
Lektiehjælp
Få lektiehjælp

Med hjælp fra Praxis skabes Danmarks bedste lektiehjælp


En klar ambition - at gøre en forskel gennem lektiehjælp af højeste kvalitet

GoTutor tilbyder lektiehjælp til børn og unge, der slås med et fag og har behov for en hjælpende håbd for at komme videre. Der er mange forskellige fag, børn og unge skal lære. Og det er helt almindeligt, at ikke alle fag læres lige nemt. GoTutor arbejder med skræddersyet lektiehjælp i trygge rammer, tilpasset i trygge rammer, tilpasset hver enkelt elev. Undervisningen baseres på det aktuelle niveau, de konkrete faglige udfordringer samt de behov og ønsker, eleven og familien har. Lektiehjælp er ikke bare lektiehjælp - god lektiehjælp afhænger af, at elev og underviser nøje matches. 

GoTutor har undervisere i hele Danmark. De kan undervise i alle fag og på alle niveauer på stx, hhx og hf. 

Læs mere >

< Læs mindre

Sådan fungerer skræddersyet lektiehjælp ved GoTutor:

Læs mere >

< Læs mindre

1. Individuel behovsanalyse

Hver elevs konkrete udfordringer og behov kortlægges

Læs mere >

< Læs mindre

2. Målrettet undervisning

Underviseren arbejder hen mod de ønskede mål med en læringsstil, der er tilpasset det enkelte barn

Læs mere >

< Læs mindre

3. Løbende rapportering

Forældrene kan via underviserens rapportering altid følge med i udviklingen

Læs mere >

< Læs mindre

 

Vi arbejder sammen om den bedste lektiehjælp som en del af Egmont

Praxis og GoTutor har begge som formål at uddanne børn og unge og styrke deres faglighed. Da de begge er ejet af Egmont, er det oplagt at samarbejde om opgaven. Praxis udgiver undervisningsmaterialer til bl.a. ungdomsuddannelserne, mens GoTutor har mange års erfaring i at tilbyde lektiehjælp, der er nøje indrettet efter den enkelte elevs niveau og faglige udfordringer. Det er desuden et udtalt formål med GoTutors lektiehjælp, at elevens trivsel og selvtillid styrkes undervejs.

 

Hvordan tilbyder vi lektiehjælp til børn og unge?

Med adgang til materialer fra Praxis klædes underviserne rigtig godt på til undervisningen. 
Praxis udgiver dels grundbøger i forskellige fag, bl.a. matematik og fysik, der omfatter pensum i faget med teori, eksempler og øvelser,
dels materialer, der er særligt velegnede til lektiehjælp, fordi de er mere uddybende og forklarende end de almindelige grundbøger.
GoTutors undervisere har mulighed for at anvende materialerne i såvel deres forberedelse som selve undervisningen.

Læs mere >

< Læs mindre

Lektiehjælperne får adgang til materialer fra Praxis, der er særdeles velegnede ved lektiehjælp 

Læs mere >

< Læs mindre

Matematik 112, Fysik 112 og Kemi 112


Førstehjælp til formler i det pågældende fag og et hurtigt overblik over, hvad man som studerende skal vide, når man går på fx htx eller hf.

Læs mere >

< Læs mindre

Klar matematik – den ultimative notesamling


En god støtte under lektiehjælp i matematik. Den omfatter bl.a. definitioner, forklaringer og regneregler.

Læs mere >

< Læs mindre

Diverse grundbøger
 

Fx Open Wide, en god indføring i engelskfaget, og Liv, en grundbog i biologi. 
Med adgang til undervisningsmaterialer af høj kvalitet fra Praxis kan GoTutor tilbyde lektiehjælp, der giver eleverne den ekstra støtte, de har brug for.

Læs mere >

< Læs mindre

Få hjælp af Danmarks bedste undervisere indenfor privat lektiehjælp

GoTutors dygtige undervisere er udvalgt på baggrund af dels deres faglige evner, dels deres pædagogiske og sociale kompetencer. De udvælges gennem screeninger og samtaler, så de ud over at styrke elevernes faglige forståelse kan arbejde med opbygningen af deres motivation, selvtillid og generelle trivsel. De bliver klædt godt på til opgaven som lektiehjælper med uddannelse og adgang til gennemprøvede undervisningsmaterialer fra bl.a. Praxis.

Alle undervisere tilknyttet GoTutor har opnået topresultater i deres fag. For manges vedkommende gælder, at de selv er under uddannelse. Nogle går fx i gymnasiet, andre på en af de mange videregående uddannelser som eksempelvis læreruddannelsen, Københavns Universitet eller Aalborg Universitet. GoTutor lægger stor vægt på, at underviserne er kompetente i forhold til at tilbyde lektiehjælp.

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis hjælper med at uddanne underviserne og klæde dem på 

I samarbejde med Praxis udarbejder GoTutor instruktionsvideoer til underviserne, så de er klædt godt på, når de skal arbejde med lektiehjælp. Med adgang til undervisningsmaterialer fra Praxis har underviserne desuden mulighed for at forberede sig grundigt, udvælge relevant materiale til den enkelte elev og anvende det i undervisningen. Men underviserne hjælper også Praxis, idet de bruger deres erfaring til at give nyttig feedback på materialer, der er under udvikling. I denne proces bliver underviserne samtidig mere opmærksomme på deres egen rolle under lektiehjælpen.

Alle børn og unge fortjener 

  • Skræddersyet lektiehjælp med fokus på de aktuelle problemstillinger
  • Undervisningsmidler af højeste kvalitet
  • Hjælp og gode råd i forhold til at planlægge lektier og opgaver i en travl hverdag
  • Succesoplevelser hele vejen gennem skolesystemet

 

Læs mere >

< Læs mindre

Online lektiehjælp

Nogle elever foretrækker at modtage deres lektiehjælp online. Her kan GoTutor også hjælpe med dygtige lektiehjælpere, der ved, hvordan bl.a. skærmdeling bedst bruges i undervisningen. Denne form for lektiehjælp giver adgang til kompetente lektiehjælpere i hele landet.

Læs mere >

< Læs mindre

Kontakt GoTutor

Bliv ringet op og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dit barn. Lad os høre om, hvordan dit barns udfordringer ser ud, og hvilke særlige behov der måtte være, så vi kan planlægge det helt rigtige forløb for dit barn. Vi har stor erfaring i at finde det bedste match mellem elev og underviser. Lektiehjælp kan gøre en kæmpestor forskel! 

 

Læs mere >

< Læs mindre

De mest tilfredse kunder!

GoTutor modtager mange tilbagemeldinger fra glade kunder. Et stort antal børn og unge har via lektiehjælp fra GoTutor genfundet glæden ved det vanskelige fag og ved skolen. Det afspejler sig også i reviews og anbefalinger fra kunder: GoTutor har som den eneste udbyder i markedet 5-stjerners-reviews på alle platforme!

 

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution