IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
Lektiehjælp
Få lektiehjælp

Med hjælp fra Praxis skabes Danmarks bedste lektiehjælp


En klar ambition - at gøre en forskel gennem lektiehjælp af højeste kvalitet

GoTutor tilbyder lektiehjælp til børn og unge, der slås med et fag og har behov for ekstra hjælp for at komme videre. Al lektiehjælp fra GoTutor er skræddersyet til den enkelte elev, det aktuelle niveau, de konkrete faglige udfordringer samt de behov og ønsker, eleven og familien har. Derfor matches elev og underviser nøje af GoTutor.

Læs mere >

< Læs mindre

 

Vi arbejder sammen om den bedste lektiehjælp som en del af Egmont

Praxis og GoTutor har begge som formål at uddanne børn og unge og styrke deres faglighed. Da de begge er ejet af Egmont, er det oplagt at samarbejde om opgaven. Praxis udgiver undervisningsmaterialer til bl.a. ungdomsuddannelserne, mens GoTutor tilbyder lektiehjælp, der er nøje indrettet efter den enkelte elevs niveau og faglige udfordringer. Det er desuden et udtalt formål med GoTutors lektiehjælp, at elevens trivsel og selvtillid styrkes undervejs.

 

Hvordan tilbyder vi lektiehjælp til børn og unge?

Med adgang til materialer fra Praxis klædes underviserne rigtig godt på til undervisningen. 
Praxis udgiver dels grundbøger i forskellige fag, bl.a. matematik og fysik, der omfatter pensum i faget med teori, eksempler og øvelser,
dels materialer, der er særligt velegnede til lektiehjælp, fordi de er mere uddybende og forklarende end de almindelige grundbøger.
GoTutors undervisere har mulighed for at anvende materialerne i såvel deres forberedelse som selve undervisningen.

Læs mere >

< Læs mindre

Lektiehjælperne får adgang til materialer fra Praxis, der er særdeles velegnede ved lektiehjælp 

Læs mere >

< Læs mindre

Matematik 112, Fysik 112 og Kemi 112


Førstehjælp til formler i det pågældende fag og et hurtigt overblik over, hvad man som studerende skal vide, når man går på fx htx eller hf.

Læs mere >

< Læs mindre

Klar matematik – den ultimative notesamling


En god støtte under lektiehjælp i matematik. Den omfatter bl.a. definitioner, forklaringer og regneregler.

Læs mere >

< Læs mindre

Diverse grundbøger
 

Fx Open Wide, en god indføring i engelskfaget, og Liv, en grundbog i biologi. 
Med adgang til undervisningsmaterialer af høj kvalitet fra Praxis kan GoTutor tilbyde lektiehjælp, der giver eleverne den ekstra støtte, de har brug for.

Læs mere >

< Læs mindre

Få hjælp af Danmarks bedste undervisere indenfor privat lektiehjælp

GoTutors undervisere er udvalgt på baggrund af dels deres faglige evner, dels deres pædagogiske og sociale kompetencer. De udvælges gennem screeninger og samtaler, så de ud over at styrke elevernes faglige forståelse kan arbejde med opbygningen af deres motivation, selvtillid og generelle trivsel. De bliver klædt godt på til opgaven som lektiehjælper med uddannelse og adgang til gennemprøvede undervisningsmaterialer fra bl.a. Praxis.

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis hjælper med at uddanne underviserne og klæde dem på 

I samarbejde med Praxis udarbejder GoTutor instruktionsvideoer til underviserne, så de er klædt godt på, når de skal arbejde med lektiehjælp. Med adgang til undervisningsmaterialer fra Praxis har underviserne desuden mulighed for at forberede sig grundigt, udvælge relevant materiale til den enkelte elev og anvende det i undervisningen. Men underviserne hjælper også Praxis, idet de bruger deres erfaring til at give nyttig feedback på materialer, der er under udvikling. I denne proces bliver underviserne samtidig mere opmærksomme på deres egen rolle under lektiehjælpen.

Læs mere >

< Læs mindre

De mest tilfredse kunder!

GoTutor modtager mange tilbagemeldinger fra glade kunder. Et stort antal børn og unge har via lektiehjælp fra GoTutor genfundet glæden ved det vanskelige fag og ved skolen. Det afspejler sig også i reviews og anbefalinger fra kunder: GoTutor har som den eneste udbyder i markedet 5-stjerners-reviews på alle platforme!

 

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution