IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
66 , 00 kr.
82 , 50 kr.
Kultur und Wirtschaft, eBog+

Kultur und Wirtschaft, eBog+

Ekstramateriale til Kultur und Wirtschaft findes her: www.lru.dk/kulturwirtschaft

Kom helt tæt på tyske, østrigske og schweiziske virksomheder som Ritter Sport, Rotkäppchen, Flensburger Brauerei, fritz-kola og Weleda.

Kultur und Wirtschaft indeholder 10 autentiske interviews på tysk med tilhørende opgaver til både før, under og efter hvert enkelt interview. Virksomhederne er udvalgt med henblik på at formidle et billede af den aktuelle situation i det tyske erhvervsliv.

De filmede interviews findes på bogens site med både tyske og danske undertekster. Udover interview og opgaver indeholder bogen et tillæg med Unternehmensprofil, Wirtschaftsvokabeln, Dansk/tysk erhvervsfaglig ordliste samt en kulturdel.

Bogen dækker bekendtgørelsens krav til erhvervsstof i tysk (HHX), men egner sig til alle gymnasiale uddannelser på 2. og 3. år. Bogens afsnit om kulturteori gør den desuden velegnet til faget kulturforståelse samt til DIO, SRP og AT-forløb.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
192 sider
Udg. dato:
16. okt. 2015

ISBN:
9788770666817
Udgave: 1 Fag: Tysk Niveau: A - C-B Uddannelse: EUX,HF,HTX,HHX Forlag: Praxis Redaktør: Ulla Malmmose
82 , 50 kr.
66 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution