IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
88 , 00 kr.
110 , 00 kr.
Informatik C skolelicens

Informatik C skolelicens

Pakke med grundbog og værktøjs

Informatik C giver en grundig indføring i teorien bag faget. Bogen dækker kernestofområderne i 2017-læreplanen og læner sig op ad undervisningsvejledningen til Informatik C, HHX. Samspillet mellem mennesker og teknologi, digital dannelse, innovation og interaktionsdesign er centrale emner. Bogen giver ligeledes forslag til opbygning af den obligatoriske elevlogbog.

I tilknytning til bogen er der inkluderet et værktøjshæfte. Hæftet giver en grundig indføring i tre gratis, online-baserede værktøjer til smartphone-programmering, SQL-database og html-kodning og indeholder samtidig to projektforløb. Hæftet er med sin spiralryg nem at bladre i, mens man arbejder med programmeringsøvelserne, og i margin er der gjort plads til at tage noter.

Både bog og værktøjshæfte er skrevet i et elevnært sprog, er rigt illustreret og indeholder mange praktiske og letforståelige øvelser, hvoraf mange kan anvendes som oplæg til diskussion i plenum. Der anvendes worked examples og computational thinking, hvor eleven typisk skal arbejde videre med (eller ændre) en stillet opgave. Alle øvelser har en vejledende løsning.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
31. dec. 2019

ISBN:
9788757133912
Udgave: 1 Fag: Informatik Niveau: C Forlag: Praxis
110 , 00 kr.
88 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx