IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
279 , 20 kr.
349 , 00 kr.
Ind i praksis

Ind i praksis

Begrebet praksis har en helt central placering i de danske erhvervsuddannelser. Men hvad betyder praksis egentlig? Vi hører ofte erhvervsuddannelserne omtalt som praksisrelaterede, praksisorienterede, praksisbaserede, praksisanvisende m.v. Men hvad vil det sige, hvordan adskiller begreberne sig, og hvordan skal vi sortere i den store mængde af praksisbegreber?

Bogen Ind i praksis undersøger igennem seks artikler hvordan praksis foregår i undervisningen ude omkring på landets erhvervsskoler. Med afsæt i et stort empirisk materiale bidrager bogens artikler til at belyse, hvad det betyder for vores forståelse af erhvervsuddannelser, at de har noget med praksis at gøre, og hvordan man med denne forståelse kan opnå mere nuancerede forståelser af praksisindragelse, differentieret undervisning og læring i erhvervsuddanelserne.

Bogen er skrevet til undervisere og deltagere på diplomuddannelsen i erhvervspædagogik - og til alle med interesse for praksisudfoldelse. Bogens forfattere er alle tilknyttet Nationalt Center for Erhvervspædagogik og har mangeårig forsknings- og/eller undervisningserfaring inden for erhvervsskoleområdet.

Ekstramateriale

Uddrag

Praksislæringsmodellen

Indhold

 • Henrik Hersom og Peter Koudahl: FORORD
 • Henrik Hersom: PRAKSISLÆRING I ERHVERVSUDDANNELSERNE
 • Geert Allermand: MIDT I PRAKSIS
 • Kjeld Sten Iversen: HVAD GØR LÆREREN, MENS ELEVERNE LÆRER? LÆRERKOMPETENCER I PRAKSIS
 • Claus Bo Jørgensen: FRA UDDANNELSESPOLITISKE INTENTIONER TIL DIFFERENTIERET UNDERVISNING – KRAV OG MULIGHEDER
 • Hans Jørgen Knudsen: UNDERVISNINGSDIFFERENTIERING I PRAKSIS
 • Susanne Gottlieb og René Nordin Bloch: LÆRERTEAM PÅ ERHVERVSSKOLER – I PRAKSIS

Læs mere >

< Læs mindre

  "Denne aldeles glimrende bog henvender sig både til nuværende lærere, som kan få megen inspiration, og til undervisere og deltagere på diplomuddannelse i erhvervspædagogik.
  Uddannelsesbladet
  Ikke på lager
  Udg. dato:
  01. jul. 2017

  ISBN:
  9788757128901
  Udgave: 1 Fag: Lærer Niveau: Mellemlang videregående uddannelse-Mellemlang videregående uddannelse Forlag: Praxis Redaktør: Kirsten Nordentoft
  Denne udgave er ikke længere til salg
   "... at vi med denne bog har fået et seriøst værktøj, som fremover vil blive en oplagt læsning for alle med interesse for de tidligere så højt berømmede danske erhvervsuddannelser. Bogen bør naturligvis være til rådighed for alle studerende og vejledere på vore fagskoler, men også for alle andre med tilknytning til vore uddannelser og kurser."
   Uddannelsesbladet
   Feltgruppe
    "Denne aldeles glimrende bog henvender sig både til nuværende lærere, som kan få megen inspiration, og til undervisere og deltagere på diplomuddannelse i erhvervspædagogik. Således vil de mange gode eksempler fra hverdagen kunne bruges som diskussionsoplæg og som baggrund ved opgaveskrivning."
    Uddannelsesbladet
    Feltgruppe

    Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

     
     
     
     
     
     
    v1.0.0-prx

    Jeg handler som

    Privat

    • For privatkunder og studerende.
    • Du får vist priser inkl. moms.

    Institution

    • For institutioner og virksomheder.
    • Du får vist priser ekskl. moms.
    JEG HANDLER SOM
    Privat
    Institution