IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
280 , 00 kr.
350 , 00 kr.
Illustreret byggeordbog

Illustreret byggeordbog

Illustreret byggeordbog er et opslagsværk, der gør brugeren i stand til hurtigt at finde udtryk og benævnelser på bygningsdele. Indholdet er koncentreret om familiens bolig og tilstødende mindre bygninger.

Bogen består af 141 illustrerede sider, der indeholder mere end 4.300 fagudtryk med definitioner. Ordene kan findes enten ved opslag i registeret eller på oversigtstavlerne.

Indhold

Oversigtstavle 1 - udvendige bygningsdele
Oversigtstavle 2 - indvendige bygningsdele
Afløb
Bade- og wc-rum
Bindingsværk
Dæk
Døre
El-installationer
Facader
Fundamenter
Gulve
Hustyper
Ildsteder
Kviste
Kælderydervægge
Køkken
Lofter
Påbygninger
Regnvandsafledning
Rum og etager
Skillevægge
Skorstene
Solafskærmning
Stilarter og facadeudsmykning
Tage
Trapper
Vandinstallationer
Varmeinstallationer
Ventilation
Vinduer
Ydervægge
Opslagsregister
Litteratur

Forord

Illustreret Byggeordbog” er et værktøj/opslagsværk til hurtigt at finde udtryk og benævnelser på bygningsdele, og er koncentreret om familiens bolig og tilstødende mindre bygninger.

Bogen består af 141 illustrerede sider, fordelt på 29 systematisk opbyggede afsnit. Her angives de relevante byggetekniske termer i logisk sammenhæng. Opslagsregisteret er, med denne reviderede
udgave, udvidet fra de tidligere 3.275 fagudtryk, til nu at indeholde mere end 4.300 fagudtryk med definitioner.

Med ”Illustreret Byggeordbog” i hånden er det muligt på en hurtig og nem måde at finde rundt i byggeriets mange udtryk.

Kender du ikke ordet, fører oversigtstavler dig videre til et af de illustrerede afsnit. Kender du ordet, giver ”Illustreret Byggeordbog” dig også mulighed for, at slå ordet op i opslagsregistret, med henvisning til bogens 141 illustrerede sider.

Idéen til ”Illustreret Byggeordbog” udspringer af det forhold, at mange benytter byggebranchens specialudtryk, men ingen behersker dem fuldt ud. Denne forvirring er dagligt til irritation for mange og kan i uheldige tilfælde være uhyre kostbar, når leverandør og kunde taler forbi hinanden.
De professionelle kender til problemet, men især for ”gør det selv manden” eller de mange, som kun overfladisk har med byggebranchen at gøre, er problemet udtalt.

Under udarbejdelsen af ”Illustreret Byggeordbog” har jeg fået hjælp fra en lang række personer, der beredvilligt har stillet deres viden og ekspertise til rådighed. Derudover har vågne og interesserede
læsere gennem årene kommenteret bogens indhold.
En stor tak til alle.

Det understreges at ”Illustreret Byggeordbog”s indhold, ene og alene er mit ansvar.

Illustreret Byggeordbog” bliver, hvor mange udgaver vi end laver, aldrig fuldkommen, men måske kan din hjælp gøre kommende udgaver bedre. Er der ord/begreber, som du synes mangler, hører vi også meget gerne fra dig.

Ulrik A. Hovmand
Birkerød, april 2009

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2018

ISBN:
9788757129380
Udgave: 5 Fag: Bygningskonstruktør Niveau: Mellemlang videregående uddannelse-Mellemlang videregående uddannelse Forlag: Praxis
350 , 00 kr.
280 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx