Grundforløb 2 (8)
Tilpas udvalg
Vælg kategori
Se alle kategorier
Tilpas udvalg
IndlæserVent venligst…
Indlæser
Digital
Dette er den elektroniske bogpakke til lærere på mureruddannelsen.  Bogpakken aktiveres og tilgås fra praxisOnline. Bemærk, at man skal have et aktivt UNI-Login, da der er tale om en pakke, som er sammensat og prissat specielt til lærere på mureruddannelsen.  Bogpakken indeholder:  Murerbogen – Murerfagets grundbog (webBog) Flisebogen (webBog) Pudsbogen (webBog) Murerfagets tagbog (webBog) Link til Håndbogen – arbejdsmiljø i bygge og anlæg  Adgangen til bogpakken er tidsbegrænset til 4 år.  Kontakt kundeservice for at købe bogpakken til lærere.
Digital
Dette er den elektroniske bogpakke til lærere på struktør- og brolæggeruddannelsen.  Bogpakken aktiveres og tilgås fra praxisOnline. Bemærk, at man skal have et aktivt UNI-Login, da der er tale om en pakke, som er sammensat og prissat specielt til lærere på struktør- og brolæggeruddannelsen.  Bogpakken indeholder:  Struktør og brolægger (webBog) Link til Håndbogen – arbejdsmiljø i bygge og anlæg Adgangen til bogpakken er tidsbegrænset til 4 år.  Kontakt kundeservice for at købe bogpakken til lærere.
Digital
Dette er den elektroniske bogpakke til lærere på træfagenes byggeuddannelse. Bogpakken indeholder ikke adgang til udgivelser fra Træinformation. Ønskes adgang til bogpakken med udgivelser fra Træinformation så se venligst Tømrerfagets webbogpakke 2022, Lærer, Inkl. udgivelser fra Træinformation. Bogpakken aktiveres og tilgås fra praxisOnline. Bemærk, at man skal have et aktivt UNI-Login, da der er tale om en pakke, som er sammensat og prissat specielt til lærere på træfagenes byggeuddannelse.  Bogpakken indeholder:  Tømrerbogen (webBog) Tegningslære 3D, AutoCAD og SketchUp (webBog) Link til Håndbogen – arbejdsmiljø i bygge og anlæg Tolerancer.dk  Adgangen til bogpakken er tidsbegrænset til 4 år. Kontakt kundeservice for at købe bogpakken til lærere.
Digital
I samarbejde med Byggeriets Uddannelser og fire faglærere har Praxis udviklet fire værktøjs- og maskinkørekort til GF2 – et til hvert af disse fagområder: Murer Struktør og brolægger Tagdækker Træfagenes byggeuddannelse Kørekortene, der stilles gratis til rådighed for erhvervsskolerne, er udviklet, fordi eleverne skal have kompetencer svarende til Byggeriets Uddannelsers maskinkørekort for at blive optaget på hovedforløbet. Det fremgår af uddannelsesbekendtgørelserne, der trådte i kraft 1/8 2022. Værktøjs- og maskinkørekortene, der tilgås elektronisk, består af en teoretisk og en praktisk del. Eleven kan først udskrive eller gemme sit kørekort, når alle teoretiske prøver er bestået, og alle praktiske prøver er godkendt. Hvis der er behov for det, kan eleven hente hjælp i faktaark, der er udarbejdet til samtlige værktøjer og maskiner. Faktaarkene er integreret i kørekortene i form af en digital bog. Skoler, der er godkendt til at gennemføre grundforløb på de nævnte uddannelsesområder, har adgang til alle fire værktøjs- og maskinkørekort. Kørekortene ligger på praxisOnline. I denne vejledning er det beskrevet, hvordan man kommer i gang med at bruge dem.
Digital
Med GF2-pakken til murere får brugerne adgang til en række materialer: 11 iPraxisforløb til det uddannelsesspecifikke fag på GF2 samt 2 iPraxisforløb til den afsluttende grundforløbsprøve. Forløbene er fordelt i to pakker - Gulstenspakken og Rødstenspakken - se indholdet i de to pakker nederst her på siden. En tom opgaveskabelon til egne iPraxisforløb iPraxisforløbet Rulle- og bukkestillads B&A iPraxisforløbet Nivellering og afsætning B&A iPraxisforløbet Opgavesamling/Murerbogen iPraxisforløbet Lærepladssøgning iPraxisforløbet AMU 47942: Personlig sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanat, 18. udgave En ½-årig prøvelicens til webBogen Murerbogen En ½-årig prøvelicens til webBogen Flisebogen En ½-årig prøvelicens til webBogen Pudsbogen webBogen SketchUp 3D webBogen EnergiByg webBogen Værktøj, Bygge og Anlæg, GF2 webBogen Materialer, Bygge og Anlæg, GF2 eBog+ Move it - Bevægelse i læring eBog+ Personlig sikkerhed ved arbejde med Epoxy og isocyanat, 18. udgave
Digital
Med GF2-pakken til struktører og brolæggere får brugerne adgang til en række materialer: 12 iPraxisforløb til det uddannelsesspecifikke fag på GF2 samt 1 iPraxisforløb til den afsluttende grundforløbsprøve. Se forløbenes titler nederst her på siden. En tom opgaveskabelon til egne iPraxisforløb iPraxisforløbet Rulle- og bukkestillads B&A iPraxisforløbet Nivellering og afsætning B&A iPraxisforløbet Opgavesamling/Struktør og brolægger iPraxisforløbet Lærepladssøgning iPraxisforløbet AMU 47942: Personlig sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanat, 18. udgave En ½-årig prøvelicens til webBogen Struktør og brolægger webBogen SketchUp 3D webBogen EnergiByg webBogen Værktøj, Bygge og Anlæg, GF2 webBogen Materialer, Bygge og Anlæg, GF2 eBog+ Move it - Bevægelse i læring eBog+ Personlig sikkerhed ved arbejde med Epoxy og isocyanat, 18. udgave
Digital
Med GF2-pakken til tømrere får brugerne adgang til en række materialer: 5 iPraxisforløb til det uddannelsesspecifikke fag på GF2 samt 1 iPraxisforløb til den afsluttende grundforløbsprøve. Se forløbenes titler nederst her på siden. En tom opgaveskabelon til egne iPraxisforløb iPraxisforløbet Rulle- og bukkestillads B&A iPraxisforløbet Nivellering og afsætning B&A iPraxisforløbet Opgavesamling/Tømrerbogen iPraxisforløbet Lærepladssøgning En ½-årig prøvelicens til webBogen Tømrerbogen En ½-årig prøvelicens til webBogen Tegningslære 3D, AutoCAD og SketchUp webBogen SketchUp 3D webBogen EnergiByg webBogen Dampspærre webBogen Værktøj, Bygge og Anlæg, GF2 webBogen Materialer, Bygge og Anlæg, GF2 eBog+ Gipsarbejde - fra plade til væg eBog+ Lægtning af tage eBog+ Tagfod, undertag, skotrende eBog+ Træsamlinger og lette konstruktioner eBog+ Trigonometri eBog+ Tegningslære eBog+ Tagkonstruktioner eBog+ Træfagenes værktøjslære eBog+ Træfagenes materialelære eBog+ Move it - Bevægelse i læring
Digital
Dette er den elektroniske bogpakke til lærere på træfagenes byggeuddannelse.  Bogpakken indeholder adgang til 8 udgivelser fra Træinformation. Ønskes bogpakken uden disse udgivelser så se venligst Tømrerfagets webbogpakke 2022, Lærer, ekskl. udgivelser fra Træinformation. Bogpakken aktiveres og tilgås fra praxisOnline. Bemærk, at man skal have et aktivt UNI-Login, da der er tale om en pakke, som er sammensat og prissat specielt til lærere på træfagenes byggeuddannelse. Bogpakken indeholder: Tømrerbogen (webBog) Tegningslære 3D, AutoCAD og SketchUp (webBog) Link til Håndbogen – arbejdsmiljø i bygge og anlæg Tolerancer.dk Link til følgende bøger fra TræInformation: TRÆ 55 Træfacader TRÆ 56 Træskelethuse TRÆ 57 Træbeskyttelse TRÆ 59 Træspær 1 - Spær med hulplader TRÆ 67 Undertage TRÆ 72 Træ i vådrum TRÆ 75 Træspær - Valg, opstilling og afstivning TRÆ 79 Trægulve Adgangen til bogpakken er tidsbegrænset til 4 år. Kontakt kundeservice for at købe bogpakken til lærere.

Sider