IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
66 , 00 kr.
82 , 50 kr.
Gramática y ejercicios de repaso, eBog+

Gramática y ejercicios de repaso, eBog+

Øvelse gør mester!

Gramática y ejercicios de repaso. Øvelse gør mester! indeholder et nøje udvalg af centrale spanskgrammatiske emner. De tilhørende øvelser er delt i to niveauer, og bogen lægger derfor op til differentierede arbejdsformer. Eleverne kommer igennem en bred vifte af grammatiske problemstillinger, som typisk er vanskelige for danske studerende.

Det autentiske sprog er i centrum, og mange af eksemplerne er hentet fra aviser, blogs og andre kilder på nettet. Bogen er velegnet til både gymnasieelever og selvstudium. Gramática y ejercicios de repaso. Øvelse gør mester! er en øvebog over centrale spanskgrammatiske emner med korte grammatiske forklaringer til. De tilhørende øvelser er delt i 2 niveauer: B og A samt nogle A+. Der kan således arbejdes differentieret.

Målgruppen er gymnasieelever, der har gennemgået et begyndersystem, tilsvarende niveauer på andre uddannelsessteder eller til selvstudium. Bogen rammer plet med hensyn til problemstillinger, som typisk er vanskelige for danske studerende.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
Udg. dato:
05. feb. 2015

ISBN:
9788770666237
Udgave: 1 Fag: Spansk Niveau: A - C-B Forlag: Praxis Redaktør: Jan Krogh Larsen
82 , 50 kr.
66 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx