IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
60 , 00 kr.
75 , 00 kr.
God kemi C, eBog+

God kemi C, eBog+

Temabaseret kemiundervisning – trin for trin:
Serien God kemi gør det let at lave temabaseret flipped classroom-undervisning i kemi. Ved at kombinere 4 af de i alt 12 forløb, som eBog+'en God kemi C indeholder, kommer eleverne gennem kernestoffet på C-niveau.

Hvert forløb består af temaspecifikke eksperimenter og opgaver. Undervejs inddrages analoge og digitale afleveringsformer med fokus på formidling. Eleverne arbejder i grupper og må tilegne sig den kemiske viden for at komme videre i temaets rammefortælling. Alle forløb indeholder interaktive træningstests og afsluttes med individuelle tests, der sikrer at den enkelte har styr på kernestoffet.

En udførlig lærervejledning med forslag til, hvordan hvert forløb planlægges og afvikles er tilgængelig på bogens gratis site (se top). Her findes også inspirationsmateriale og videoer med gennemgang af kernestof, samt skabeloner, som kan downloades og tilpasses holdet efter behov.

God kemi C er et supplement eller en overbygning, der fungerer sammen med alle lærebogssystemer i kemi på stx og htx. Den digitale udgave af bogen indeholder i alt 12 forløb: "Kager", "Livsvigtig kemi", "Saltlakrids", "Giftmord", "Chips", Treo", "Klima og CO2", "Brand og krudt", "Bioethanol", "Cola", "Bobler" og "Den lille kemiker".

Ekstramateriale til God kemi C findes her: www.lru.dk/godkemi_c.

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
599 sider
Udg. dato:
29. jun. 2015

ISBN:
9788770666053
Udgave: 1 Fag: Kemi, NF Niveau: C-C Forlag: Praxis Redaktør: Iben Stampe Sletten
75 , 00 kr.
60 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.