IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
56 , 00 kr.
70 , 00 kr.
God kemi B, eBog+

God kemi B, eBog+

Jordnær, spændende og vedkommende kemiundervisning

God kemi B indeholder fire forløb: "Byg en bro", "Tyggegummi", "Hovedpinepiller" og "Konserveringsmidler", der virker som en inspirerende og elevaktiverende ramme omkring kemiundervisningen på B-niveau.

I serien God kemi er undervisningen organiseret som gruppearbejde om temabaserede forløb, der kræver, at eleverne samarbejder om at lære stoffet. Hvert forløb tager afsæt i mange typer inspirationsmateriale om kemien i hverdagen og livet omkring os. Samtidig lægges der vægt på formidling af kemien til forskellige målgrupper i forskellige sammenhænge. Der er derfor ikke mange traditionelle kemirapporter mellem produkterne i God kemi B.

Links til de digitale resurser, der anvendes i forbindelse med den trykte udgave af bogen, er samlet på www.lru.dk/godkemi-b.

Her finder du også skabeloner til gruppearbejdskontrakter, pointregnskaber, logbøger m.m., som kan downloades og tilpasses holdet efter behov. Den udførlige lærervejledning indeholder forslag til, hvordan hvert forløb planlægges og afvikles.

God kemi B fungerer sammen med alle lærebogssystemer i kemi på stx og htx. Den digitale udgave af bogen indeholder yderligere fire temaer: "Lav et batteri", "Breezere", "Fedt" og "Proteiner og krøller".

Læs mere >

< Læs mindre

Online adgang
330 sider
Udg. dato:
01. aug. 2016

ISBN:
9788770667715
Udgave: 1 Fag: Kemi Niveau: B Uddannelse: STX Forlag: Praxis Redaktør: Iben Stampe Sletten
70 , 00 kr.
56 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution