IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
229 , 00 kr.
286 , 25 kr.
Fokus 5, eBog+

Fokus 5, eBog+

Nederst på siden her finder du link til download af lærervejledningens kapitel 1, samt links til lyden.


Fokus 5
er et grundbogsmateriale til kursister på Danskuddannelse 2, modul 5 og 6. Formålet med Fokus 5 er først og fremmest, at kursisterne får opbygget en så bred kommunikativ kompetence som muligt, samtidig med at de opnår viden om danske kultur- og samfundsforhold, så de har det nødvendige fundament til at kunne klare sig i hverdagslivet såvel som på arbejdsmarkedet i Danmark. Samtidig sigter materialet på at forberede kursisterne til modultesten og Prøve i Dansk 2 med emner, der anbefales i fagbeskrivelsen, og som kursisterne kommer rundt om på en grundig og testrelevant måde.

Fokus 5

 • tilgodeser alle fire færdigheder og har sideløbende fokus på grammatik og ud tale af nyt ordforråd som en altid integreret del af de emner, der arbejdes med.
 • indeholder emner, der er relevante og tidssvarende, så kursisterne opnår nødvendig viden om det danske samfund.
 • skaber en ramme for meningsfuld kommunikation og erfaringsudvekslinger – med bl.a. interview, holdundersøgelser, informationskløft, diskussioner og tværkulturelle sammenligninger.
 • har særligt fokus på argumentation, hvor kursisterne opfordres til at diskutere og tage stilling, så de lærer at udtrykke og begrunde egne synspunkter.
 • styrker automatiseringen af sproget, samtidig med at kursisterne får rig mulighed for selv at komme på banen og eksperimentere med sproget.
 • veksler mellem en lang række forskellige, sjove og udfordrende opgavetyper, der tilgodeser kursisternes forskellige læringsstrategier og varierer samarbejdsformerne på holdet.
 • har repetitionssider efter hvert kapitel med blandt andet minioplæg, CL-strukturer, underholdende spil samt test, som repeterer viden og ordforråd.
 • optimerer kursisternes forberedelse til modultest og Prøve i Dansk 2 med prøvelignende opgaver inden for læsning, skrivning og mundtlig kommunikation.


Fokus 5 er en del af Fokus-serien, som består af Fokus 1, 2, 3, 4 og 5 til modul 1-6 på Danskuddannelse 2.

Ekstramateriale
Til materialet hører lydfiler til fri afbenyttelse. Du finder lyttematerialet på praxisOnline.

For at få adgang til lydfilerne, skal du oprette dig som bruger på praxisOnline.

Nederst på siden her finder du link til download af lærervejledningens kapitel 1.

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
112 sider
Udg. dato:
05. jun. 2021

ISBN:
9788729003885
Udgave: 1 Fag: Dansk som andetsprog Niveau: DU2-DU 2 - modul 5 Uddannelse: Danskuddannelser Forlag: Praxis Redaktør: Helene Deden
286 , 25 kr.
229 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

 • For privatkunder og studerende.
 • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

 • For institutioner og virksomheder.
 • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution