Fødevarer (2)
Tilpas udvalg
Vælg kategori

Vælg niveau

Alle

Vælg format

Alle
Se alle kategorier
Tilpas udvalg
IndlæserVent venligst…
Indlæser

Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver viden om at tilberede mad, så denne ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme. Bogen er skrevet i samarbejde med en l...

Praxis eBog+
Andre udgaverFlere formater
Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver viden om at tilberede mad, så denne ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme. Bogen er skrevet i samarbejde med en læsekonsulent og indeholder: Lovgivning og fødevarekontrol. Hvad er mikroorganism...
150 , 00 kr.
187 , 50 kr.
Læg i kurv
150 , 00 kr.
187 , 50 kr.
Online adgang
Udg. dato:
01. jul. 2017
Fås også som: Softcover

En dyberegående indføring i teknologien ved fremstilling af ikke bare danske, men næsten alle internationalt fremstillede oste. Bogen er først og fremmest beregnet som en...

Softcover
En dyberegående indføring i teknologien ved fremstilling af ikke bare danske, men næsten alle internationalt fremstillede oste. Bogen er først og fremmest beregnet som en lærebog for mejeriteknologer, men kan anvendes af alle, der interesserer sig fo...
315 , 00 kr.
393 , 75 kr.
Læg i kurv
315 , 00 kr.
393 , 75 kr.
På lager
280 sider
Udg. dato:
01. jul. 2008

Sider