Fødevarer (3)
Tilpas udvalg
Vælg kategori

Vælg niveau

Alle

Vælg format

Alle

Vælg pris

Vælg pris

Se alle kategorier
Tilpas udvalg
IndlæserVent venligst…
Indlæser

Naturfag i produktionen sætter eleven i stand til at vurdere og udtrykke sig om de fysiske og kemiske processer, som foregår i forbindelse med de produktionsmetoder, der ...

Praxis eBog+
Andre udgaverFlere formater
Naturfag i produktionen sætter eleven i stand til at vurdere og udtrykke sig om de fysiske og kemiske processer, som foregår i forbindelse med de produktionsmetoder, der anvendes i køkkenet. Eleven lærer at arbejde eksperimentelt ud fra en naturfagli...
Udg. dato:
24. maj 2023
Fås også som: Klammehæftet

Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver viden om at tilberede mad, så denne ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme. Bogen er skrevet i samarbejde med en l...

Praxis eBog+
Andre udgaverFlere formater
Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver viden om at tilberede mad, så denne ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme. Bogen er skrevet i samarbejde med en læsekonsulent og indeholder: Lovgivning og fødevarekontrol. Hvad er mikroorganism...
Udg. dato:
01. jul. 2017
Fås også som: Softcover

Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver viden om at tilberede mad, så denne ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme. Bogen er skrevet i samarbejde med en ...

Softcover
Andre udgaverFlere formater
Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver viden om at tilberede mad, så denne ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme. Bogen er skrevet i samarbejde med en læsekonsulent og indeholder: Lovgivning og fødevarekontrol. Hvad er mikroorgan...
164 , 00 kr.
205 , 00 kr.
Læg i kurv
164 , 00 kr.
205 , 00 kr.
På lager
104 sider
Udg. dato:
01. jul. 2017
Fås også som: Praxis eBog+

Sider