Med GF2-pakken til gastronomer får du adgang til en række digitale materialer.
- eBog+ Grundtilberedning
- eBog+ Fødevarer - råvarer, tilberedning og retter
- iPraxisforløbet Æg
- iPraxisforløbet Frugt og grønt
- iPraxisforløbet Frisk og skaldyr
- iPraxisforløbet Mejeri
- iPraxisforløbet Kød og fjerkræ
- boost-modulet Egenkontrol
- boost-modulet Personlig hygiejne
Alle iPraxisforløb er gennemsyret af en bæredygtig tilgang - vi giver blandt andet tips til brug af rester, så I undgår madspild og opfordrer til at bruge råvarer i sæson.
Det professionelle køkken dækker faget Tilberedningsmetoder, produktionsteknik og planlægning - det profesionelle køkken for ernæringsassistenter. Teorien er fulgt op med...
Det professionelle køkken dækker faget Tilberedningsmetoder, produktionsteknik og planlægning - det profesionelle køkken for ernæringsassistenter. Teorien er fulgt op med...
Naturfag i produktionen sætter eleven i stand til at vurdere og udtrykke sig om de fysiske og kemiske processer, som foregår i forbindelse med de produktionsmetoder, der ...
Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og det er meget forskellige mennesker der skal planlægges og produceres mad til. Det er derfor vigtigt at ernæringsas...
Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og det er meget forskellige mennesker der skal planlægges og produceres mad til. Det er derfor vigtigt at ernæringsas...
Ernæringslære gennemgår kroppens opbygning og funktioner. Den indeholder en gennemgang af menneskets fordøjelse i detaljer samt en beskrivelse af de energigivende stoffer...
Ernæringslære gennemgår kroppens opbygning og funktioner. Den indeholder en gennemgang af menneskets fordøjelse i detaljer samt en beskrivelse af de energigivende stoffer...
Psykologi omhandler psykologi, læring, kommunikation og samarbejde. Psykologidelen sætter fokus på udviklings- og personlighedspsykologi. Kommunikationsdelen skal fremme ...
Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver viden om at tilberede mad, så denne ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme. Bogen er skrevet i samarbejde med en l...
Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver viden om at tilberede mad, så denne ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme. Bogen er skrevet i samarbejde med en l...
Psykologi omhandler psykologi, læring, kommunikation og samarbejde. Psykologidelen sætter fokus på udviklings- og personlighedspsykologi. Kommunikationsdelen skal fremme ...