Fødevarer (3)
Tilpas udvalg
Vælg kategori

Vælg niveau

Alle

Vælg format

Alle

Vælg pris

Vælg pris

Se alle kategorier
Tilpas udvalg
IndlæserVent venligst…
Indlæser
Digital

Med GF2-pakken til gastronomer får du adgang til en række digitale materialer. Vi starter med:

Vi udvider løbende pakken med træningsmoduler (boostforløb) samt iPraxisforløb til andre fødevaregrupper; frugt & grønt, fisk & skalddyr, mejeri og kød & fjerkræ. Alle forløb er gennemsyret af en bæredygtig tilgang - vi giver blandt andet tips til brug af rester, så I undgår madspild og opfordrer til at bruge råvarer i sæson.

Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver viden om at tilberede mad, så denne ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme. Bogen er skrevet i samarbejde med en ...

Softcover
Andre udgaverFlere formater
Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver viden om at tilberede mad, så denne ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme. Bogen er skrevet i samarbejde med en læsekonsulent og indeholder: Lovgivning og fødevarekontrol. Hvad er mikroorgan...
164 , 00 kr.
205 , 00 kr.
Læg i kurv
164 , 00 kr.
205 , 00 kr.
På lager
104 sider
Udg. dato:
01. jul. 2017
Fås også som: Praxis eBog+

Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver viden om at tilberede mad, så denne ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme. Bogen er skrevet i samarbejde med en l...

Praxis eBog+
Andre udgaverFlere formater
Bogen har fokus på hygiejne og egenkontrol. Den giver viden om at tilberede mad, så denne ikke er årsag til fødevarebårne sygdomme. Bogen er skrevet i samarbejde med en læsekonsulent og indeholder: Lovgivning og fødevarekontrol. Hvad er mikroorganism...
Udg. dato:
01. jul. 2017
Fås også som: Softcover

Sider