IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/

Bøger og læremidler

Hvad er en webBog®?

webBog® er Praxis' svar på en interaktiv bog. En webBog® fungerer fleksibelt og differentieret med mulighed for dialog mellem lærer/underviser og elev/studerende.

Fordelen ved en webBog® er, at den kan mange flere ting, både pædagogisk og brugermæssigt, og er meget lettere at holde opdateret end en papirbog.

En webBog® indeholder typisk et afgrænset fagstof eller kernestof, som man kender det fra papirbøger, samt generelle øve- og refleksionsopgaver. Indholdet følger kendte principper fra faglig læsning, og der er fokus på læringsmål og alle væsentlige faglige begreber. En webBog® indeholder desuden ordforklaringer til både faglige begreber og gråzoneord, ligesom der er før-, under- og efteraktiviteter.

 

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution