IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
Fagpakke til naturgeografi C

Fagpakke til naturgeografi C

Med fagpakken til naturgeografi C får du en stærk grundbog, en undersøgende, case-baseret bog samt temabaserede undervisningsforløb og et adaptivt træningsværktøj, der tilsammen motiverer og engagerer dine elever i arbejdet med faget.

Fagpakkens materialer dækker kernestoffet i naturgeografi C samt kravene til eksperimentelt arbejde, empiribaseret arbejde og feltarbejde; materialerne indeholder også supplerende stof.

Indholdet i fagpakken er fleksibelt. Du kan sammensætte det, som du vil, tilføje egne materialer eller supplere det med de grundbøger, du bruger i din undervisning.

Prøv fagpakken gratis

Læs mere >

< Læs mindre

Indholdet i fagpakken til naturgeografi C

Fagpakken til naturgeografi C indeholder både webBøger, Boost-moduler og iPraxisforløb.
Få det samlede overblik på praxisOnline. 

SE ALLE MATERIALERNE I FAGPAKKEN

Læs mere >

< Læs mindre

Køb fagpakken til naturgeografi C

Naturgeografi C, enkeltstyk

Når du køber licenser, modtager du en e-mail med en aktiveringskode. Koden bruges til at aktivere licenserne i praxisOnline, hvor du og dine elever får adgang til jeres fagpakke*.

Prisen er pr. fagpakke pr. elev (tidsubegrænset)
105 , 00 kr.
131 , 25 kr.

*Vær opmærksom på, at alle fagpakkelicenser samles på en fælles skolekonto i praxisOnline. Licenserne kan altså tages i brug af alle undervisere på skolen. 

Brug for ekstra licenser?
Hvis du løbende får brug for flere adgange til den samme fagpakke, skal du købe dem her på siden. Efterfølgende tilføjes licenserne på din skoles konto i praxisOnline.

Se vores handelsbetingelser

Vil du købe fagpakken som abonnement?

Bestil fagpakken til naturgeografi C via bestillingsformularen eller kontakt kundeservice på tlf. 89 88 26 72

Bestil fagpakken

Læs mere >

< Læs mindre

Fagpakken til naturgeografi C som abonnement koster:

80 kr.

En eller flere fagpakker kan købes som abonnement til hele skolen.
Afregnes kun for elever med faget på skemaet. 

Læs mere >

< Læs mindre

Eleverne læser og fordyber sig i fagets grund- og temabøger og opbygger deres grundlæggende viden og forståelse af emnet. Læs består af en række webBøger og eBøger fra Praxis og andre gymnasieforlag.  

 

Læs mere >

< Læs mindre

Eleverne træner deres viden og forståelse i det adaptive træningsmiljø Boost. Boost tilpasser sig den enkelte elev, så eleven træner og udfordres på sit eget niveau. Træn støtter den differentierede undervisning, og du kan følge med i, hvordan din klasse klarer sig i fagets læringsmål og justere din undervisning.

Læs mere >

< Læs mindre

Eleverne konstruerer og anvender deres viden i en række iPraxisforløb. Anvend supplerer grundstoffet med anvendelsesorienterede og praksisnære forløb, hvor eleverne arbejder med aktuelle temaer og projekter. Du kan bruge de færdige forløb eller redigere forløbene, så de bliver dine egne.  
 

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution