IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
Få lektiehjælp i gymnasiet hos GoTutor
Få lektiehjælp i gymnasiet

Med hjælp fra Praxis bliver GoTutors lektiehjælp Danmarks bedste


 

Praxis og GoTutor samarbejder om lektiehjælp i gymnasiet
 

Såvel Praxis som GoTutor har som formål at bidrage til uddannelsen af børn og unge i de danske skoler. De er begge en del af Egmont og samarbejder på forskellig vis. Praxis udvikler og udgiver undervisningsmaterialer af høj kvalitet til ungdomsuddannelser og det private marked. GoTutor tilbyder lektiehjælp, der er skræddersyet til den enkelte elevs niveau og behov. Fokus for GoTutors lektiehjælp er både at styrke fagligheden og at øge motivation, selvtillid og trivsel.

 

Lektiehjælp i gymnasiet fra GoTutor
 

GoTutor har stor erfaring med lektiehjælp, der har fokus på den enkelte elev og dennes udfordringer og mål. De mange dygtige og engagerede undervisere tilbyder lektiehjælp til børn i folkeskolen og studerende på ungdomsuddannelserne, bl.a. gymnasiet. Eleven tildeles en underviser, der matcher fagligt og socialt og kan hjælpe sin elev netop der, hvor eleven står, med udgangspunkt i den måde, eleven bedst lærer på. GoTutor tilbyder lektiehjælp i mange forskellige fag, bl.a. dansk, matematik, engelsk og tysk.

Læs mere >

< Læs mindre

GoTutors undervisere har adgang til opgaver og materialer fra Praxis 

Læs mere >

< Læs mindre

 

 

Læs mere >

< Læs mindre

Matematik 112, Fysik 112 og Kemi 112


Førstehjælp til formler i det pågældende fag og et hurtigt overblik over, hvad man som studerende skal vide, når man går på fx htx eller hf.

Læs mere >

< Læs mindre

Klar matematik – den ultimative notesamling


En god støtte under lektiehjælp i matematik. Den omfatter bl.a. definitioner, forklaringer og regneregler.

Læs mere >

< Læs mindre

Diverse grundbøger
 

Fx Open Wide, en god indføring i engelskfaget, og Liv, en grundbog i biologi. 
Med adgang til undervisningsmaterialer af høj kvalitet fra Praxis kan GoTutor tilbyde lektiehjælp, der giver eleverne den ekstra støtte, de har brug for.

Læs mere >

< Læs mindre

De bedste undervisere til lektiehjælp i gymnasiet!
 

 

GoTutor har de bedste undervisere! Alle GoTutors undervisere screenes omhyggeligt med henblik på deres faglige, pædagogiske og sociale kompetencer. Det er ikke nok at være fagligt dygtig, undervisningen skal også kunne tilrettelægges efter den enkelte elevs behov. GoTutors undervisere klædes desuden med uddannelse og adgang til stærke undervisningsmaterialer godt på til at yde lektiehjælp.

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis er med til at uddanne GoTutors undervisere i lektiehjælp
 

GoTutors undervisere er velforberedte, når de møder op til undervisningen. Det kan de være, fordi Praxis er med til at klæde dem på til opgaven med lektiehjælp. GoTutors instruktionsvideoer til lektiehjælperne udarbejdes i samarbejde med Praxis, ligesom Praxis stiller velegnede materialer til rådighed for deres forberedelse og undervisning. Samarbejdet går også den anden vej, idet GoTutors tutorer bidrager ved Praxis' produktudvikling, idet deres feedback inddrages undervejs. Samtidig bliver de skarpere på deres egen rolle i undervisningen.

Læs mere >

< Læs mindre

Danmarks bedst anmeldte lektiehjælp i gymnasiet
 

GoTutor hjælper mange børn og unge med lektiehjælp - og kunderne er glade! Deres feedback og reviews giver et tydeligt billede af tilfredse elever og forældre: De giver GoTutors lektiehjælp 5 stjerner.

Få Danmarks bedste lektiehjælp - besøg GoTutor.dk

Kontakt gotutor og få Danmarks bedste lektiehjælp!

Læs mere >

< Læs mindre

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, Plus og GoTutor.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx

Jeg handler som

Privat

  • For privatkunder og studerende.
  • Du får vist priser inkl. moms.

Institution

  • For institutioner og virksomheder.
  • Du får vist priser ekskl. moms.
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution