EUD (239)
Tilpas udvalg
Vælg kategori
Du har valgt
  • Ernæringsassistentfjern

Vælg fag

Alle

Vælg niveau

Alle

Vælg format

Alle
Tilpas udvalg
IndlæserVent venligst…
Indlæser

Diætetik sætter fokus på ernæringsassistentens ernæringsfaglige ansvar. De forskellige kostformer gennemgås – normalkost, sygehuskost og kost til småtspisende – og det be...

Bog
Andre udgaverFlere formater
Diætetik sætter fokus på ernæringsassistentens ernæringsfaglige ansvar. De forskellige kostformer gennemgås – normalkost, sygehuskost og kost til småtspisende – og det beskrives, hvordan den praktiske sammensætning af maden kan tilrettelægges. Alle d...
319 , 20 kr.
399 , 00 kr.
Add to Cart
319 , 20 kr.
399 , 00 kr.
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2020
Fås også som: Praxis eBog+

Diætetik sætter fokus på ernæringsassistentens ernæringsfaglige ansvar. De forskellige kostformer gennemgås – normalkost, sygehuskost og kost til småtspisende – og det be...

Praxis eBog+
Andre udgaverFlere formater
Diætetik sætter fokus på ernæringsassistentens ernæringsfaglige ansvar. De forskellige kostformer gennemgås – normalkost, sygehuskost og kost til småtspisende – og det beskrives, hvordan den praktiske sammensætning af maden kan tilrettelægges. Alle d...
319 , 20 kr.
399 , 00 kr.
Add to Cart
319 , 20 kr.
399 , 00 kr.
Online adgang
Udg. dato:
01. jul. 2020
Fås også som: Bog

Produktionshygiejne giver dig en vigtig baggrundsviden om hygiejneregler, gennemgang af de enkelte mikroorganismer ogskadedyr samt en forståelse for reng-o-ring med omtan...

Bog
Andre udgaverFlere formater
Produktionshygiejne giver dig en vigtig baggrundsviden om hygiejneregler, gennemgang af de enkelte mikroorganismer ogskadedyr samt en forståelse for reng-o-ring med omtanke.Fokus er på egenkontrol, herunder den praktiske udførelse, så du som madhåndv...
335 , 20 kr.
419 , 00 kr.
Add to Cart
335 , 20 kr.
419 , 00 kr.
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2020
Fås også som: Praxis eBog+

Produktionshygiejne giver dig en vigtig baggrundsviden om hygiejneregler, gennemgang af de enkelte mikroorganismer ogskadedyr samt en forståelse for reng-o-ring med omtan...

Praxis eBog+
Andre udgaverFlere formater
Produktionshygiejne giver dig en vigtig baggrundsviden om hygiejneregler, gennemgang af de enkelte mikroorganismer ogskadedyr samt en forståelse for reng-o-ring med omtanke.Fokus er på egenkontrol, herunder den praktiske udførelse, så du som madhåndv...
335 , 20 kr.
419 , 00 kr.
Add to Cart
335 , 20 kr.
419 , 00 kr.
Online adgang
Udg. dato:
01. jul. 2020
Fås også som: Bog

Teknologi - en håndbog i produktudvikling lærer dig at håndtere en produktudvikling i alle dens faser fra idé/problemstilling til det færdige produkt. Du lærer om en krea...

Praxis eBog+
Andre udgaverFlere formater
Teknologi - en håndbog i produktudvikling lærer dig at håndtere en produktudvikling i alle dens faser fra idé/problemstilling til det færdige produkt. Du lærer om en kreativ og styret metode til produktudvikling samt får viden om, hvordan du sammen m...
280 , 00 kr.
350 , 00 kr.
Add to Cart
280 , 00 kr.
350 , 00 kr.
Online adgang
Udg. dato:
01. jul. 2020
Fås også som: Softcover

Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for båd...

Praxis eBog+
Andre udgaverFlere formater
Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunde...
340 , 00 kr.
425 , 00 kr.
Add to Cart
340 , 00 kr.
425 , 00 kr.
Online adgang
Udg. dato:
01. jul. 2018
Fås også som: Bog

Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for båd...

Bog
Andre udgaverFlere formater
Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunde...
340 , 00 kr.
425 , 00 kr.
Add to Cart
340 , 00 kr.
425 , 00 kr.
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2018
Fås også som: Praxis eBog+

Kulinarisk Sensorik er nu udkommet i tredje udgave. Kulinarisk Sensorik når hele vejen rundt om emnet at sanse mad. Den omhandler de klassiske sanser, som suppleres med m...

Bog
Andre udgaverFlere formater
Kulinarisk Sensorik er nu udkommet i tredje udgave. Kulinarisk Sensorik når hele vejen rundt om emnet at sanse mad. Den omhandler de klassiske sanser, som suppleres med mundfølelse og tekstur. Den beskriver de 5 grundsmage, smagsintensitet og tempera...
319 , 20 kr.
399 , 00 kr.
Add to Cart
319 , 20 kr.
399 , 00 kr.
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2018
Fås også som: Praxis eBog+

Kulinarisk Sensorik er nu udkommet i tredje udgave. Kulinarisk Sensorik når hele vejen rundt om emnet at sanse mad. Den omhandler de klassiske sanser, som suppleres med m...

Praxis eBog+
Andre udgaverFlere formater
Kulinarisk Sensorik er nu udkommet i tredje udgave. Kulinarisk Sensorik når hele vejen rundt om emnet at sanse mad. Den omhandler de klassiske sanser, som suppleres med mundfølelse og tekstur. Den beskriver de 5 grundsmage, smagsintensitet og tempera...
319 , 20 kr.
399 , 00 kr.
Add to Cart
319 , 20 kr.
399 , 00 kr.
Online adgang
Udg. dato:
01. jul. 2018
Fås også som: Bog

Ernæringslære gennemgår kroppens opbygning og funktioner. Den indeholder en gennemgang af menneskets fordøjelse i detaljer samt en beskrivelse af de energigivende stoffer...

Bog
Andre udgaverFlere formater
Ernæringslære gennemgår kroppens opbygning og funktioner. Den indeholder en gennemgang af menneskets fordøjelse i detaljer samt en beskrivelse af de energigivende stoffer, vitaminer og mineraler. Desuden fokuseres på anbefalinger om mad til forskelli...
340 , 00 kr.
425 , 00 kr.
Add to Cart
340 , 00 kr.
425 , 00 kr.
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2017
Fås også som: Praxis eBog+

Ernæringslære gennemgår kroppens opbygning og funktioner. Den indeholder en gennemgang af menneskets fordøjelse i detaljer samt en beskrivelse af de energigivende stoffer...

Praxis eBog+
Andre udgaverFlere formater
Ernæringslære gennemgår kroppens opbygning og funktioner. Den indeholder en gennemgang af menneskets fordøjelse i detaljer samt en beskrivelse af de energigivende stoffer, vitaminer og mineraler. Desuden fokuseres på anbefalinger om mad til forskelli...
340 , 00 kr.
425 , 00 kr.
Add to Cart
340 , 00 kr.
425 , 00 kr.
Online adgang
Udg. dato:
01. jul. 2017
Fås også som: Bog

Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og dermed er det også meget forskellige mennesker, som hun eller han kommer til at lave mad til. Derfor er det vigtig...

Bog
Andre udgaverFlere formater
Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og dermed er det også meget forskellige mennesker, som hun eller han kommer til at lave mad til. Derfor er det vigtigt, at ernæringsassistenten kan sætte sig ind i målgruppens ønsker, vaner og ernæ...
335 , 20 kr.
419 , 00 kr.
Add to Cart
335 , 20 kr.
419 , 00 kr.
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2017
Fås også som: Praxis eBog+

Sider

Side 1 af 2