IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
204 , 00 kr.
255 , 00 kr.
Erhvervsjura, Niveau B

Erhvervsjura, Niveau B

Grundbog

Log på praxisOnline med dit UNI-login, og få et gratis lærereksemplar.

Erhvervsjura B omfatter en lærebog, en opgavebog med cases og opgaver samt et digitalt ekstramateriale. Indholdet er i overensstemmelse med fagplan og vejledning (2017/2018) for erhvervsjura niveau B på de merkantile gymnasieuddannelser, HHX og EUX.

Både lærebøger og opgavebøger udgives som trykte papirbøger og digitale e-bøger. Licenser bestilles her i webshoppen og læses på praxisOnline.

Som underviser har du adgang til en række supplerende materialer til Erhvervsjura B. Du kan finde vejledende løsninger til opgaver samt downloade grundbogens figurer: HER.

OBS: For at få adgang til ekstramaterialet skal du være logget på praxisOnline med dit unilogin.

Ny bruger på praxisOnline oprettes HER.

Erhvervsjura B indeholder både kernestof og supplerende stof. Stoffet præsenteres på en overskuelig måde og i et letforståeligt sprog. De juridiske problemstillinger formidles på en let tilgængelig måde, men samtidig præsentere stoffet på et fagligt niveau, der er i overensstemmelse med de faglige mål på HHX og EUX.

De seneste lovændringer er indarbejdet, og til præsentation af stoffet anvendes eksempler, domme og afgørelser, som gør teorien virkelighedsnær for eleverne. Hvert kapitel indledes med en case, og der anvendes mange figurer med skemaer, oversigter og illustrationer. Margennoter gør det også nemt for eleverne at finde relevant tekst.

Opgavebogen indeholder artikler, opgaver og cases til lærebogens kapitler. Hvert kapitel indledes med en opsummering af de vigtigste hovedregler og principper for at give eleverne det nødvendige overblik, når de skal arbejde med stoffet. I opgavebogen kan eleverne arbejde med repetitionsspørgsmål, cases og PBL-opgaver i forskellige sværhedsgrader, artikler og domme.

Læs mere >

< Læs mindre

Kan forudbestilles
Udg. dato:
01. maj 2021

ISBN:
9788729001355
Udgave: 1 Fag: Erhvervsjura Niveau: B-B Uddannelse: EUX,HHX Forlag: Praxis Redaktør: Jeanne Thaudahl Nielsen
255 , 00 kr.
204 , 00 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis er en del af L&R Uddannelse, som er et af Danmarks største og førende læringshuse. Her finder du også Alinea, Akademisk, moxis, Plus, Ordblindetræning og GoTutor.

Modtag seneste nyt direkte i indbakken

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder til dit fag og din uddannelse!

 

ja tak!

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx
Praxis

Køb læremidler og find Masterclasses mm.

Fortsæt som:

Privat

For privatkunder og studerende.

Du får vist priser inkl. moms.

Fortsæt som privat
Institurion

For institutioner og virksomheder.

Du får vist priser ekskl. moms.

Fortsæt som institution

Tilgå dine onlinematerialer

PraxisOnlineImage Gå til praxisOnline
JEG HANDLER SOM
Privat
Institution