IndlæserVent venligst…
Indlæser
Del af forlagshuset Lindhardt og Ringhof

Praxis
Forlagshuset Lindhardt og Ringhof består af forlagene Lindhardt og Ringhof, Carlsen, undervisningsforlagene Alinea, Akademisk Forlag og Alfabeta samt det internationale, digitale forlag Saga. Besøg vores forlag herunder.

https://praxis.dk/
199 , 20 kr.
249 , 00 kr.
Entreprenørens tidsfrister

Entreprenørens tidsfrister

Entreprenørens Tidsfrister er en metodebog, der kortfattet gennemgår praksis og jura inden for området.

Entreprenørens Tidsfrister giver praktiske anvisninger på, hvordan entreprenør og tilsyn kan opgøre og registrere forsinkelser. Samtidig sætter bogen læseren i stand til at gennemskue om en opstået forsinkelse eller akkordafbrydelse kan forlænge en tidsfrist, om en dagbod skal træde i kraft, og hvordan man omregner tid til penge. Denne viden kan medvirke til at undgå mange konflikter i byggeriet.

Bogen tager udgangspunkt i lovgrundlaget for entreprenørers tidsfrister dvs. AB 92 §24, samt i en juridisk og økonomisk synsvinkel og talrige eksempler fra voldgiftsager og praktiske problemløsninger på byggepladser.

Forfatteren
J. Grønkjær er akademiingeniør, Cand.Jur. og HD i økonomistyring. J. Grønkjær har mange års erfaring som kravbehandler og ansvarlig for tid og økonomi i tilsynsfunktioner på en række forskellige entrepriser. De økonomiske, juridiske og tidsmæssige forhold, der relaterer sig til tidsfrister i udførelsesfasen, bliver præsenteret med solid base i denne praktiske erfaring.

Læs mere >

< Læs mindre

Vælg format
På lager
Udg. dato:
01. jul. 2009

ISBN:
9788757126617
Udgave: 1 Fag: Ingeniør Niveau: Erhvervsrettet-Erhvervsfaglig Forlag: Praxis
249 , 00 kr.
199 , 20 kr.
Prisen er inkl. moms
Prisen er ekskl. moms

Praxis Forlag er en del af Egmont, som også er delejer af GoTutor, Danmarks bedste tilbud inden for privat lektiehjælp. Besøg Gotutor her.

 
 
 
 
 
 
v1.0.0-prx